Den perfekte gave til Fars Dag

VIND en Grillbot fra Witt

SPONSORERET

Jeg kan med stor fornøjelse nu skyde en lækker konkurrence i gang for jer, som I entet kan forkæle jer selv, kæresten eller måske jeres far med, her i forbindelse med Fars Dag den 5. juni. Som du kan læse lige HER, så synes jeg det er en helt fantastisk og nærmest uundværlig ting at have, når man har en grill. Vi har brugt vores mange gange allerede og jeg nyder at høre den brumme kortvarigt ude i grillen, når vi er ved at pakke væk, da lyden minder mig om at jeg slipper for at stå asende og masende for at skrubbe grillen ren.

Du kan som sagt vinde den super fede Grillbot, blot ved at skrive i kommentarfeltet til dette indlæg, om du selv vil beholde den eller hvem du eventuelt vil give denne fine præmie til. Jeg vil trække en vinder allerede på søndag kl 20.00, så du kan nå at vide om du er den heldige vinder af konkurrencen inden Fars Dag. Vinderen får besked med det samme på en mail, hvorefter jeg skriver herinde, hvem den heldige er.

img_5303

Hvis ikke du er den heldige vinder, så kan du købe en Grillbot lige HER og HER, hvor de lige nu har Grillbot på tilbud.

Nu vil jeg i gang med at ordne lidt vasketøj, da vi jo smutter til Malaga lige om lidt og jeg har en masse hængepartier inden, blandt andet at få nok tøj rent til ferien. Glæder mig knap så meget til den her del af at skulle ud og rejse, men det hører jo desværre med. Tøjet skal jo selvfølgelig vaskes uanset om vi skal på ferie eller ej, så jeg må være postitiv og nyde guleroden på den anden side af det her vaske/pakke-halløj. Sol, pool, familiehygge, afslapning og tid til lige det jeg har lyst til.

Hvad skal du lave i den kommende forlængede weekend, hvor de fleste af os vist har været heldige og fået en ekstra lille fridag?

Husk at skrive i kommentarfeltet herunder for at deltage i konkurrencen.

 

Vinderen af den super seje Grillbot fra Witt blev Lise med denne kommentar: “Jeg vil gerne vinde den til min mand. Han fortjener den på fars dag. Han er verdens bedste far og mand. Håber jeg er heldig.” Stort tillykke – håber I får nogle dejlige aftener ved grillen.

   

46 kommentarer

 • Jeanett

  Den skal min mand da helt klart have 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Førgaard

  Jeg vil give den til min skønne mand. Han hader nemlig når, han skal gøre grillen ren, så jeg kan grille 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vejbæk

  Vi får snart ny lejlighed med altan, og vil da være for lækkert at få grillet lidt! 🙂 Alt er bare bedre på grill!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Pedersen

  Den vil jeg vanvittigt gerne vinde til min far. Han elsker sin grill, og denne ville gøre det så meget lettere for ham at passe den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sådan en mangler jeg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M

  Jeg ville forkæle min stedfar med gaven, hvis den ikke nåede frem til fars dag har han fødselsdag sidst i måneden og så ville den jo være fantastisk supplerende. Vi griller meget om sommeren, så det kunne jo være perfekt. Jeg har selv læseferie, så den “extra” feriedag betyder bare at det bliver sværere at læse op, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en fed præmie!
  Den vil jeg meget gerne forkæle min søde far med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Ville give den til mine børn så de kan overraske deres far 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er jo en G.E.N.I.A.L opfindelse!! Vi elsker at grille, men bliver gang på gang overrasket over, at vi åbenbart glemte rengøringen sidst vi grillede..det er jo ikke ligefrem det hyggelige ved grillaftner på terrassen. Med den nye gigantgrill min mand fik i fødselsdagsgave, er gaven her perfekt! Hååååååber, jeg vinder og kan overraske ham med den på fars dag. Lige i drengenes ånd – for så er der til til en ekstra fodboldkamp ovenpå bøffer og pølser i stedet for rengøring af grillen… (eller inden, for ja, vi glemmer det som regel efter….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil forære den til min kæreste, da han er verdens bedste far for vores datter. Og jeg er sikker på, at han vil elske den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil give den til min kæreste, som gave fra vores datter. Han ville elske den. 😄🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg ville give min søde kæreste den. Han er en sjusk med at få gjort vores gril rent, så denne robot ville være perfekt til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil give den til min far – nu er det på tide han lærer at grille 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg vil gerne vinde den til min mand. Han fortjener den på fars dag. Han er verdens bedste far og mand. Håber jeg er heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den ville jeg selvfølgelig give til min søde, hjælpsomme far❤️ -som trods parkinson stadig klarer at være grillmaster til hele vores store familie til festerne💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Hvor ville det være superlækkert at kunne glæde min søn og hans søde kæreste med den lækre grillrobot 🙂 Vil gøre stor lykke! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaaja

  Hold da op – lige hvad jeg har ledt efter! Min kæreste og faren til vores to små børn, skulle i hvert fald glædes med denne hvis han vinder 💙 Han knokler hver dag fra 5-16 på arbejde og har alligevel overskud til at være far og grille , som er vores datters ‘livret’. Han gør alt for os, hans familie og jeg er så taknemlig for ham! Det er sjældent det er ham der bliver forkælet 🙂 god pinse 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Jensen

  Den skal min kæreste have som ekstra fars dags gave fra vores 2 børn. Den er den første fars dag efter vi blev en familie på 4, så en ekstra pakke fortjener han faktisk 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Min far vil jeg vinde til. Han griller hele tiden, hele året – selv flæskestegen juleaften og kødet til nytår 😀 I pinsen skal jeg fejre min mors fødselsdag lørdag, hygge med familien søndag og så selvfølgelig fejre min far i anledningen af fars dag mandag ! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil forkæle min dejlige mand med den, så han slipper lettere omkring rengøringen af grillen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg tror det ville være en fin farsdags gave til min kæreste fra vores døtre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  God formiddag Kamilla,
  sikke dog en smart grillrobot:-)
  Sådan en vil min far synes er total sej.
  I pinsen plejer vi at være i haven, vande, ordne lidt, hygge, nyde solen og så laver vi altid bål og bålmad i pinsen.
  Ønsker dig en skøn pinse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er jo den perfekte gave til min kæreste! 👏🏻😍 Den vil min datter og jeg elske at kunne overraske ham med på fars dag ☺️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Larsen

  Skøn konkurrence! Pigerne vil elske, elske, elske at overraske deres farmand med denne smarte Grillbot. Gaven vil helt sikkert vække stor begejstring og sikre et kæmpe stort smil hos farmand hele sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Den vil jeg forære til min mand. Han er grillmester herhjemme og har lige fået en ny grill.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Den skulle foræres til min kæreste, da det altid er ham der står for maden når der skal grilles 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth Pedersen

  Hold nu op,,, det er da en fantastisk opfindelse . Vi hader at gøre grill ren….. Vil elske at gi denne smarte robot til min mand , der elsker nørdede maskiner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette F

  Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er min kæreste der er grill-Master hjemme ved os. Og nu vi går vores første ‘Fars dag’ i møde som kommende forældre til en lille dreng som kommer til november, ville jeg elske at kunne forkæle ham (og vores grill) lidt 😀
  Vi ser frem til mange lækre grill-aftener på terrassen henover sommeren, inden det for alvor går løs, og 2 bliver til 3. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Uhhhhh en lækker konkurrence 🙏 Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg give præmien til min dejlige far – han har lige købt ny grill og “rengørings-robotten” vil blive hans nye bedste ven 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Min kære mand og hans forsømte grill, de trænger begge til en hjælpende hånd så den kan komme til at skinne igen 😬😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Vi kæmper en hård kamp for at rengøre grillen, vil ønske mig denne skønne sag til min mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjerstine larsen

  Jeg vil give den til min mand fra mine børn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil beholde den selv og glæde mig til vi flytter tilbage til et nyrenoveret hus hvor vi skal grille max på terrassen. Derfor står pinseferien også på husrenovering 🔨🏠

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rosenkrantz

  Vi skal nyde en dejlig lille pinseferie hjemme, men vi skal helt sikkert ud på lidt udflugter 😊
  Ville elske at forærer min kæreste denne robot er sikker på han syntes den er vild fantastisk 👨🏻👏🏻
  Kan i have en rigtig dejlig ferie ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil give den til min egen far, min mand og børnenes far må klare den med knofedt lidt endnu 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Pinseweekenden kommer til at gå med familiehygge, frokoster, lidt havearbejde her <3 Det ville da være fedt at forkæle manden med sådan en fyr her, som i så mange andre hjem, står han for alt omkring grillen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvis jeg er så heldig at vinde så skal den gives i gave til min bedre halvdel som altid slider med at få grillen ren så han vil blive lykkelig for at slippe for den opgave:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Håber på at vinde den til René🙏🙏
  Rigtig god ferie, Malaga er skøn☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den må min skønne mand da eje😍 Han ELSKER at grille og vi gør det næsten dagligt☺️ Bonus er selvfølgelig at jeg slipper for rengøringen👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Madsen

  Den skal min mand ha’ i far’s dags gave 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Fed gave til manden der skal holde grillen ren men aldrig får det gjort. Den ville jeg give til min mand. Så vores grill kan blive fin igen.
  😘😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber I får den skønneste ferie! Malaga er dejlig <3 Jeg går også og vasker og pakker her til aften, da vi tager til Samsø i morgen og hen over pinsen. Håber på godt vejr både i Danmark og Spanien 😉
  Grillbotten ville vi elske at forære faderen i huset til Fars Dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  For pokker da, den ser fiks ud! Nok sådan en ting, jeg ikke ville “turde” købe selv, for ville nok overbevise mig selv om, at det er noget bras 😄 Men når du nu har sagt god for den, må der jo være noget om snakken! 😉
  Jeg ville forære den til min mand. Uden at støde nogen kan jeg nok godt afsløre, at han ikke altid er liiiige skarp til at få gjort grillen ren umiddelbart efter brug. Og det er altså virkelig nederen at skulle starte med en massiv rengøring, når den igen startes op.
  Ha’ en formidabel ferie! Det lyder ret så dejligt.. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte kroer

  Guuuuddd anede ikke der fandtes sådan en dimmer. Min kæreste ville blive så evig lykkelig kan du tro 🙏🏼😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  Uhh den ville jeg elske at forære til min mand på fars dag, som normalt glider lidt i baggrunden, da det samtidig er vores yngste søns fødselsdag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Pawelczyk

  Jeg Vil glæde min søn med den. Som tak kan han få lov til at invitere sin mor til grill aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte gave til Fars Dag