Hjemme igen

Flying Superkids

SPONSORERET – vi var inviteret til Flying Superkids

Endnu engang var vi så heldige at blive inviteret ind for at se den fabelagtige forestilling med Flying Superkids her i Aalborg – vi var til forpremieren og det var så forrygende. Vi fik mulighed for at invitere Kornelias bedste veninde med og havde derfor fornøjelsen af hendes dejlige humør ude på pladsen inden forestillingen. Her var der, traditionen tro, en masse underholdning til børnene i form af tumlebaner, trampoliner, hoppeborge, dans med nogle af børnene fra Flying Superkids og meget meget andet. Leonora fik taget et cykelkørekort, hvor hun var til cykelprøve og alle pigerne prøvede kræfter hos bObles med balancen på tumlebanen og øvet deres præcision med at kaste med bolde. Jeg elsker pladsen udenfor teltet, hvor der er fokus på at børnene skal røre sig og have det sjovt, samtidig med de får pulsen op. (Den eneste ting der så undrer mig er, at det kun er muligt at købe grillede pølser på pladsen. Vi manglede nogle simple pastaretter eller andet nemt til børnene. Og mig. Måske jeg skulle sende dem en lille mail med forslaget.)

img_5285

Vi havde en helt fantastisk eftermiddag og aften og jeg håber at de seje og dygtige Flying Superkids får lov til at optræde for fulde telte resten af sommeren – det har de i dén grad fortjent. De er færdige for denne gang i Aalborg, men du kan sagtens nå at se deres flotte forstilling et andet sted i landet.

Her er en oversigt over, hvor de efterfølgende stiller telt og udendørs underholdning op:

D. 20., 22., og 24. juni i Esbjerg

D. 28., 29. juni og 1. juli i Odense

D. 1., 2., 3., 6., 8., 9., 10. og 12. august i København

D. 18., 19., 20., 23., 24., og 25. august i Aarhus

Jeg anbefaler dig at tage børnene med derind så snart pladsen åbner, så der er rigtig god tid til at lege og tumle. Rigtig god fornøjelse. Har du oplevet Flying Superkids før? Jeg vil meget gerne høre om dine oplevelser med de super seje børn, så del endelig nede i kommentarfeltet her hos mig.

img_5251

img_5273

img_5277

img_5258

img_5259

img_5265

img_5295

img_5299

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemme igen