VIND en Grillbot fra Witt

Hjemme igen

Her sidder jeg i min stue og har lige taget en fin rød neglelak på. Nyder at mine arme har lidt farve og jeg ikke er ligeså grå og transparent i huden som jeg plejer.. altså ret skal været ret, det er jeg jo stadig dér hvor badedragten sad, men anyway. Vi er hjemme igen. En skøn skøn ferie i Sydspanien er pludselig ovre – 10 dage flyver jo afsted, når man er på ferie. Vi skal afsted igen fredag formiddag, denne gang til mere nordlige himmelstrøg, da vi smutter en tur til Kristiansand Dyrepark. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at opleve det, da jeg aldrig har været der. Samtidig glæder jeg mig enormt meget til at vores lille familie får tid og mulighed for at hygge os. Bare os.

img_5680

Jeg glæder mig til at jeg får tid og mulighed for at få skrevet om vores dejlige ferie, men først har jeg omkring 30 kg vasketøj der skal ordnes og så skal jeg have pakket og få styr på mad til vores tur til Norge i overmorgen. Der skal forberedes så meget hjemmefra som overhovedet muligt, da vi har besluttet at vi skal holde FERIE. Slappe af og nyde tiden med hinanden og alle de fine oplevelser jeg er sikker på vi får.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIND en Grillbot fra Witt