Flying Superkids

Færgeoverfart med Colorline til Norge

REKLAME

Vi har glædet os rigtig meget til denne tur og jeg kunne faktisk slet ikke sove i går. Jeg har hørt så meget fint om Kristiansand Dyrepark og alle der har været der har været helt vilde med det. Så da muligheden bød sig og vi fik lov til at besøge dyreparken hoppede vi på i den første frie weekend vi havde. Vi har tjekket deres hjemmeside ud og læst om parken de steder jeg kunne og jeg ved at vi både skal spise morgenmad med sørøverne, på tur rundt med Hakkebakketoget og have en rundvisning af Klatremusen, vi skal sove i Abra Havn og have en overnatning i Kardemomme By. Det er helt bevidst at vi skal flytte rundt deroppe, da jeg gerne vil se og opleve så meget af parken som mulig, så jeg synes det kunne være sjovt at bo begge steder.

img_5740

img_5745

img_5718

Vi sidder lige nu og nyder lidt af vores (overpris-)slik fra TaxFree mens pigerne sidder med deres IPads.. meget snart er vi i land. Vi har spist den lækreste buffet, hvor der var nærmest alt; steg, kylling, kødboller, karbonader osv, børnebuffet, stort udvalg af oste, grøntsager, isbuffet, kylling, fisk og skalddyr, alle drikkevarer inkluderet og et kæmpe stort udvalg af kager. Vi er mætte og meget meget spændte på, hvad der venter os, når vi rammer Abra Havn meget snart. Giver en update senere på, hvad vi har brugt første dag på.

img_5736

img_5738

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Flying Superkids