Ohøj fra Abra Havn

Aalborg Teater – Hair

REKLAME

Blogeventet i Aalborg tilbage i maj betød blandt andet at vi var i teatret og her får I min lille anmeldelse af forestillingen Hair – jeg har desværre ikke fået udgivet det noget før, men selvom forestillingen ikke bliver opført på Aalborg Teater længere, så håber jeg I kan fornemme min glæde og positivitet over et besøg i teatret. Jeg håber det kan være med til at inspirere jer til at få booket billetter til en forestilling. Jeg skal i hvert fald snart afsted igen!

Lørdag bød weekenden på mange forskellige ting til blogeventet i Aalborg og jeg vil her give en lille smagsprøve på noget jeg havde glædet mig allermest til i weekenden. Ca kl 15.40 gik vi ind ad døren til Aalborg Teater. Vi skulle ind og se forestillingen Hair og jeg havde ret høje forventninger. Ikke umiddelbart til forestillingen, da jeg hverken har set filmen eller kendte til historien, men jeg havde stores forventninger til hele oplevelsen af at se en musical i Aalborg Teater, så lige inden vi trådte ind ad døren blev jeg helt nervøs for om jeg nu ville blive skuffet. Og dét var noget pjat, som hurtigt blev gjort til skamme. I forhallen stod alle skuespillerne rundt om et fuldstændig hvidmalet Folkevognsrugbrød og gav teatrets besøgende kridt, så vi kunne male på bilen. Det var en super fin detalje og jeg kom hurtigt i den rette stemning til en god oplevelse. Alle skuespillere var søde og meget imødekommende – jeg skrev (selvfølgelig) #bloggerweekendaalborg på bilen, hvorfor én af skuespillerne spurgte hvad det gik ud på og interesseret spurgte til vores weekend.

Der blev ringet med den obligatoriske Teater-klokke og vi gik spændte mod vores pladser. Jeg kan af gode grunde ikke sige noget konkret op selve forestillingen, andet end at den er helt fantastisk. Salens gæster var ikke umiddelbart et ungt publikum, hvilket faktisk undrede mig, da unge under 25 år og studerende kan komme billigere i teatret end i biografen. Et teaterstykke eller en musical er så meget mere end en simpel tur i biografen!

18516907_10154868119088393_441848089_o

Opsætningen på scenen var helt fænomenal og jeg var blæst bagover under hele forestillingen – det er den prisbelønnede Victor Kramer der står for iscenesættelsen på denne musical og jeg må sige at han har gjort det godt. Skuespillerne var suverænt gode på både skuespil og sang. Det var en sand fornøjelse at sidde i salen!

Jeg var flere gange rørt, overrasket over ting på og ovenfor scenen, jeg havde lyst til at synge med på sangene og jeg blev i den grad bidt af at gå i teatret – allerede nu sidder jeg og kigger på billetter til Romeo og Julie i sensommeren, samt Karlsson på Taget i begyndelsen af 2018.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ohøj fra Abra Havn