Færgeoverfart med Colorline til Norge

Ohøj fra Abra Havn

Vi er alle fire fuldstændig blæst bagover af efter vores første dag i Abra Havn i går. Vi er så dybt imponerede, overvældende og fascinerede af det her sted og at alt er så helt utroligt gennemført. Vi ankom i går efter en kort køretur, da en rigtig hyggelig sejltur til Kristiansand var overstået. Ved ankomst ved Abra Havn fik vi udleveret nøglekort, kort over Abra Havn, få informationer om aktiviteter i weekenden og deres fine app. Pigerne fik et fint net der viste sig at være fyldt med en masse seje overraskelser.

Vores hytte, nr 49 er en rigtig dejlige hytte i Abra Havn og den er placeret helt ned til havnen. Her er skønt og helt vildt gennemført. På knagerækkerne er der diamanter, det ene bordben er et træben, i soveværelset er der en sej hængekøje, der hænger en sej planke som kan medbringes til restauranten og der kan tilkøbes mad dertil, gardinerne er trævlede, krøllede og småhullede stykker stof og det fungerer helt perfekt. Hele huset, inkl sengetøj og møblement er holdt i en stil, hvor man føler man er ombord på et sørøsverskib, men man kan tydeligt se, mærke og dufte at huset er nyt og alt her er super flot og lækkert.
img_5747

img_5758

img_5754

img_5755

img_5757

Nettet som pigerne fik ved ankomst i går fik de lov til at pakke ud, da vi havde fået løftet vores ting ned i hytten og vi var kommet lidt på plads efter at have skulle tjekke alle hyttens fine, sjove og seje detaljer ud. Pigerne fik foræret en madkasse, drikkedunk, servicesæt, nogle fine net og hver deres bamse – Klatremusen og Mikkel Ræv fra Dyrene i Hakkebakkeskoven.

img_5773

img_5762

img_5765

img_5763

img_5761

img_5768

Pludselig var der sørøvere på havnen og når man ser sørøvere her i Abra Havn, så skal man gøre hvad man kan for at fange dem. Men de er snu og får ret tit snydt børnene ved at sige at de skal lege en leg – børnene skal enten lukke øjnene, slappe af nede på jorden, sætte sig eller andet der kan give sørøveren et forspring.

Inden vi spiste aftensmad var vi på en rigtig hyggelig skattejagt med sørøverne. Børnene skulle inddeles på hold og hjælpe sørøverne med at finde skatten. Det hele forgik på norsk og der blev stillet spørgsmål, fortalt og sunget sange på norsk, hvilket pigerne jo ikke forstår. Martin og jeg var lidt i tvivl om, hvor meget de fik ud af det, men bagefter ssagde Kornelia at det havde været mega mega sjovt og hun var ligeglad med hun ikke forstod det hele; “Jeg gør jo bare det de andre børn gør mor..” og hvor har hun ret. Børn er så dejlig ukomplicerede og de ser ikke nogle sprogbarrierer. Alt i alt en fed oplevelse, hvor der til sidst på skattejagten skulle ledes efter en lille nøgle på en meget stor plads. Leonora fandt den og kisten med alle guldmønterne kunne åbnes. Hvert barn fik en ret sej guldmønt og skattejagten var overstået.

img_5775

img_5776

img_5788

img_5785

Nu er Martin og Leonora kørt op for at købe shorts til Martin, da her er alt for varmt til lange bukser. Det er skønt! Kornelia har her til morgen lavet alle sine lektier fra skolen, så nu kan hun holde fri resten af tiden som hun siger, hun er snu! Vi tager vist i dag en tur op i Dyreparken. Jeg glæder mig SÅ meget til i dag og til at se alt det stedet her har at tilbyde. Vi har ikke taget badetøj med til pigerne eller os, så vandlandet må vi have til gode, selvom vejret er helt perfekt til det.

Splitte mine bramsejl landkrabber – jeg håber I får en skøn dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Færgeoverfart med Colorline til Norge