Dyreparken i Kristiansand

Abra Havn – morgenmad med Kaptajn Sabeltand og hans besætning

I dag stod vi tidligt op for at være klar til at komme ud og sejle på Den Sorte Dame sammen med Kaptajn Sabeltand og hele hans besætning. Vi skulle sejle over til Kaptajn Sabeltands Verden i Dyreparken for at spise morgenmad med dem alle. Det var en super fed oplevelse fra Den Sorte Dame sejlede ind i Abra Havn til vi stod ved vores fordør igen. Sørøverne er fantastiske – de synger, driller og giver alle børnene nogle helt fantastiske oplevelser!

img_9595

img_5887

img_5888

img_5897

Sørøverne fandt pludselig et skattekort mens vi spiste morgenmad og på vej tilbage til Abra Havn fulgte vi naturligvis skattekortet og fandt en skat. En kiste fyldt med guldmønter som børnene selvfølgelig fik lov til at få én af hver. Super fint og en rigtig god oplevelse.

img_9612

img_9614

img_9619

Vi havde en dejlig start på dagen, hvorefter vi fik pakket vores ting sammen i hytten og så skulle vi ud på den sidste vigtige tur i Abra Havn. Vi skulle ud på en sidste prøve for at blive rigtige sørøvere. Det var en super hyggelig tur gennem hele havnen og en god idé at følge kortet så snart man ankommer, så man får skabt sig et overblik over området. Der er så mange detaljer, sjove ting og en kæmpe stor legeplads, som vi desværre opdagede for sent.

img_5906

Pigerne fik deres diplomer og vi gik fra Abra Havn som sørøvere. Vi har haft nogle helt vidunderlige dage i der og jeg håber at vi meget snart kommer tilbage igen. Hytterne var helt fantastiske, området skønt og der var så mange ting at gå på opdagelse i. Samtidig havde man følelses af at man havde det for sig selv, altså os der boede i Abra Havn. Jeg havde lidt indtrykket at det primært at gæster der bor dér som opholder sig i Abra Havn, hvorimod der i Kardemomme By, hvor vi tager den sidste overnatning, vil være gæster hele vejen rundt, fra kl 10-19, da det jo er placeret inde i Dyreparken. Jeg glæder mig til at vise, hvordan der er her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dyreparken i Kristiansand