Suspekt på Nibe Festival 2017

Dyson Pure Hot + Cool Link

REKLAME

Jeg har gennem de sidste par måneder testet denne lækre blæser fra Dyson. Vi har den primært til at stå i soveværelset, da vi nogle nætter sover 4 mennesker derinde i det lille rum og så trænger vi altså til noget ordentligt ilt for at få sovet ordentligt. Den har også været inde og vende i både stuen og pigernes værelser, men jeg ender altid med at hapse den tilbage igen. Jeg er virkelig glad for den her blæser fra Dyson for ikke nok med at den kan blæse både kold og varm luft, så renser den også luften. Sådan for real! Den fjerner sådan helt automatisk sådan helt seriøst 99,95% af alle allergener og forurenede stoffer. Jeg er helt pjattet med den! Den kan indstilles i forskellige vindstyrker, vindretninger og så kan hele maskinen selvfølgelig også lige dreje rundt, så hele rummet bliver blæst igennem af noget lækkert renset luft. Luftrenseren fra Dyson her kan som sagt både rense luften og skyde kold og varm luft tilbage i rummet – fra 1ºC-37ºC. og så larmer den virkelig ikke ret meget. Jeg er meget lyd- og lysfølsom når jeg sover, men den her bandit kan sættes på natfunktion hvor lyset i displayet dæmpes mens den overvåger og renser uden støj, så den generer mig ikke det mindste når jeg skal sove.

Du kan købe en Dyson Pure Hot – Cool Link til 4499,- og den er seriøst alle pengene værd. Den er perfekt, hvis du har allergi eller hvis du har husdyr, da den opsamler de der helt mini mikro partikler i luften som pollen og skæl fra kæledyr. Udover alle de der ubehageligheder jeg lige nævnte den fjerner, så er den også i stand til at fjerne giftige dampe hvis det skulle blive aktuelt, mod forventning naturligvis. Jeg er dog nødt til lige at få sagt helt klart og tydeligt at den fjerne lugt. Måske derfor jeg er så enormt glad for at have den inde i soveværelset – man vågner op til et frisk rum der aldrig lugter af prut, tømmermænd eller sovhed – dét er rart, virkelig rart. Fik jeg nævnt vi nogle gange vågner fire mennesker op inde i vores soveværelser… Pyh! Det er med et lag aktivt kul maskinen fjerner lugt.

En sidste ting jeg lige vil nævne er fjernbetjeningen, som styrer hele maskinen. Eller det kan den gøre. Vores er faktisk for det meste bare oppe ovenpå maskinen, hvor den ligger sikkert fastholdt med en eller anden smart magnet. Vi styrer oftest maskinen med vores telefoner, da man via “Dyson Link” app’en kan finde sit produkt og styre det derfra, samt få alle mulige virkelige gode oplysninger om rummet tilstand. Derudover kan man tidsindstille maskinen inde i app’en, så jeg kan sætte den til at køle på forhånd en varm sommerdag, hvis vi ikke er hjemme og derfor beslutter os for at putte pigerne i et afkølet rum – det er altid lettere, når sengetiden bliver overskredet. Jeg kan også tænde den fra jobbet, hvis jeg har glemt at gøre det om morgenen inden jeg tog afsted, så jeg ikke kommer hjem til et indelukket rum. Den er helt fantastisk og jeg overvejer seriøst om vi skal have en mere ud til stuen.

img_6355

img_6356

img_6366

img_6368

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Suspekt på Nibe Festival 2017