Dyson Pure Hot + Cool Link

Da jeg var barn.. #børnetime

Jeg vil prøve at lave en ny serie herinde på bloggen. Den skal hedde “Da jeg var barn” og vil, som overskriften afslører, handle om forskellige ting fra da jeg var barn. Jeg er født i foråret 1986, så jeg husker mest fra +1990, så I har en idé om, hvilket tidslomme jeg snakker om. Indlæggene her vil handle om mange forskellige ting. Det kan være alt fra legetøj til børnetime, som det denne gang skal handle om. Jeg kan mærke at jeg forsøger mig på at få mine piger til at synes om de ting jeg elskede da jeg var barn, men som bare er +25 år siden. Så jeg må indrømme at jeg nok godt forstår dem, men med den fede barndom jeg har i bagagen, så vil jeg alligevel forsøge at dele lidt ud – om ikke andet, så for at I evt kan lære mig lidt bedre at kende?! Jeg synes jo bare det er hyggeligt at grave frem i minderne. Mine tal her fra bloggen fortæller mig også at en del af jer sikkert godt kan huske mange af ting jeg kommer til at nævne. Og husk så at jeg er fra provinsen, så nogle af tingene har måske været lidt længe undervejs deroppe. I må meget meget gerne komme med en kommentar i kommentarfeltet, hvor I giver jeres tanker med – måske har jeg glemt noget I kan huske fra barndommen.

img_6384

Da jeg var barn og boede på en stille villavej i provinsen var der to kanaler i tv’et – ikke så meget at rafle om. Der var børnetime hver dag kl 18 og inden det måske et lille klip med Jørgen Klevin. Børnetimen kunne være papegøjens digtede historier om tryllende Super Carla i kappen og hendes storebror Frederik fortalt af Thomas Winding, nysgerige Nana med den kluntede far, skønne Hella Joof og Peter Frødin i Bullerfnis, tryllende og charmerende Busters Verden, den store baby i Valle og Volmer, tossede og skønne Omsen og Momsen, sjove, hyggelige, leverpostejsagtige, 80’er-familien Bentzen i Ludo, dukkerne Stine, anders og Jeanette, sure og søde Asta-Basta-Bum, Fia og Hampus der leger “Farorernes Konge og Fideli” i kampen om Den Hvide Sten og sidst, men bestemt ikke mindst vidunderlige, sjove og kreative Drej en Leg.

Det er ikke som nu, hvor der døgnets 24 timer er tegnefilm, børne- og familiefilm, tv-serier og andet børnetv til rådighed, både som flow-tv og streaming. Der er heller ikke noget helt vildt specielt over Disney Sjov længere, jeg tror børnene elsker det på grund af fredagsslik. Da jeg var barn var det helt usædvanligt med en hel time blandet tegnefilm – det var vidunderligt!

4 kommentarer

 • Jannie

  Lågen i bogen – ikke at forglemme.. glæder mig til flere “da jeg var barn” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Ja for pokker da, Lågen i bogen. Jeg tror jeg næste gang vil samle sammen på slik fra “Da jeg var barn” og der skal helt sikkert en Push-Pop på listen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 87’er barn, og kan genkende det hele <3, Og du har ret.. Der er ikke nget spændende over disney show mere – da der er tegnefilm døgnets 24 timer, telefon, Ipad osv… det er fredagsslikket der trækker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Snurre snup’s søndagsklub… det der stadie hvor man selv syntes man var lidt for sej til den slags, men alligevel trofast sad hver søndag formiddag og kiggede med….
  og, Bubbers badekar…. jeg elskede general Dryptud og den der dansende blomst..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dyson Pure Hot + Cool Link