Da jeg var barn.. #børnetime

Små mus fra Maileg

INDEHOLDER REKLAMELINKS

For nogle måneder siden var jeg på café med Kornelia, hendes bedste veninde Vigga og hendes søde mor, der sidenhen også er blevet én af mine bedste veninder. Vi sad inde på Penny Lane og hyggede os med lækkert brød, marmelade og kaffe – vi må snart afsted igen, det var en skøn tur. Pigerne snakker, hygger og nyder hinanden så meget at mødrene her får lov til at snakke og slappe af. Det er afslappende, hyggeligt og meget skønt. Pigerne forelskede sig i to fine Maileg mus, som boede i små æsker, der minder om tændstikæsker.

Siden har Kornelia fået en enkelt mere og hun ELSKER dem. Vi har lige klikket endnu en lille æske hjem, som Kornelia får af sin farmor og bedstefar. Det er en mussemor og mussefar der bor i en cigarkasse og jeg glæder mig SÅ meget til at se hende i hovedet, når hun åbner pakken, som vi har fået pakket gratis ind. Du kan finde musse forældrene lige HER. Jeg har suppleret ordren med Storesøster Mus, som jeg længe har ledt efter, men som har været udsolgt. Du finder Storesøster Mus lige HER.

img_6406

img_6409

img_6407

 

Du finder også en masse andet lækkert legetøj hos Børnenes Kartel, blandet andet også JellyCat, hvor vi har bestilt en ny Panda til Leonora, da jeg har været så dum at glemme hendes all time favorite bamse i Malaga. Så en ny må der til matriklen, pandaen kan vi ikke undvære.

Psst.. bamserne fra Lucky Boy Sunday finder du på udsalg lige HER, som også er hos Børnenes Kartel. God shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Da jeg var barn.. #børnetime