• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Update på helbredet..

Pop-up tegninger.. Hvordan?

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Der er gået feriestemning i hjemmet og pigerne får slappet af og nydt tiden med deres farmor og bedstefar. Det er fantastisk for jeg kan slet ikke holde til at komme ud af døren med dem. Jeg er med i det omfang, hvor jeg primært kan være liggende og slappe af. I en times tid lå jeg i underkøjen på Kornelias værelse mens hun hyggede sig med at tegne og fordybe sig i de lækre kreapakker fra Djeco. Hun har brugt så mange timer på at være kreativ med dem – jeg glæder mig til at se, hvad Djeco har fundet på til næste sæson.

Der bliver hygget med LEGO Duplo i stuen, tegneting på værelserne, snacks og film i tv’et med dyner og afslapning. Præcis som det skal være, når den danske sommer viser sig fra sin bedste våde side.

img_6412

img_6411

Kornelia ELSKER at lave sådan nogle pop-ud tegninger og jeg har prøvet at søge lidt rundt på nettet uden held. Kender du et sted, ud over Djeco, hvor man kan købe sådan pakker? Det må også godt være fra Djeco, men selvfølgelig gerne en anden pakke end den hun har i forvejen, som er sådan en “Farvning med overraskelser – op med kaninen”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Update på helbredet..