Små mus fra Maileg

Update på helbredet..

Mine svigerforældre er hos os denne uge, da de egentlig skulle passe pigerne mens vi arbejde den sidste uge inden ferien, men jeg er helt nedlagt af endnu en slem omgang lungebetændelse, så det er jo skønt for mig at de er her til at lege, hygge og passe pigerne lidt. Lige nu er de i høj sol gået en tur i Kridtgraven for at nyde vores lækre område – jeg er sikker på de alle fire har en dejlig tur og nyder lidt alenetid.

img_6420

I morges var jeg endnu engang til læge, hvor jeg fik taget forskellige blodprøver. Mine tal er i bedring, men slet ikke gode endnu. Jeg skulle have forlænget mit penicillin og fortsætte med både astmaspray og meget meget stærkt hostestillende medicin til natten. Jeg har ondt i mine mavemuskler af at hoste og jeg tror Martin er ekstra træt af mig for tiden for han får jo heller ikke sovet ordentligt. Slet ikke faktisk og han skal jo hver dag op på arbejde.

Vi glæder os alle til at kunne holde ferie i næste uge, hvor denne (forhåbentlig) sidste omgang penicillin kan få sparket de sidste dumme bakterier ud af min krop og vi kan nyde at få slappet af sammen. Jeg håber på at være så frisk at jeg kan tage mit løbetøj med til Sverige, det kunne være skønt at få gang i løberiet igen oppe i de svenske skove.

2 kommentarer

 • Mia

  Hej:)
  Jeg har fulgt lidt med på sidelinjen, og som lungemedicinsk sygeplejerske vil jeg råde dig til at vente med at løbe. Det kan tage 1-2 måneder at komme sig oven på en slem lungebetændelse, hvis ikke længere. Og passer du ikke på kommer det bare igen. Der går desværre en rum tid før lungerne er helt sig selv igen ovenpå sådan en omgang. Gå nogle små ture i stedet for, og pres ikke dig selv unødigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hej Mia,

   TUSINDE TAK for din kommentar, hvor var det bare dejligt du skrev. Jeg vil nu med god samvittighed lade løbetøjet blive hjemme og i stedet hive løbeskoene med til en dejlig gåtur. TAK! Håber du får en dejlig sommer. Hvor er jeg bare glad for du skrev.
   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Små mus fra Maileg