• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Om at få børn i en ung alder

Beauty – yndlings makeup

Det er vigtigt for mig at det make up jeg bruger på huden er uden parfume, da jeg passer ret meget på min hud efter jeg havde rosacea. Du kan læse meget mere om lige HER, hvad jeg gør for at passe på min hud hver dag. Min daglige makeup består oftest kun af mascara og for tiden bruger jeg én jeg er særdeles glad for. Når jeg så skal gøre lidt mere ud af ansigtet, så er det dette kit der kommer i brug.

 1. Estée Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara, 199,- lige HER
 2. Tromborg Mineral Concealer #1, 180,- lige HER
 3. Nilens Jord Blush Creamy Touch no. 708, 165,- lige HER
 4. bareMinerals Original medium beige, 234,- lige HER
 5. Sephora Pro Flawless bronzer 46, 225,- lige HER

Mit aller bedste råd til at anvende disse ting, som er super nemme og helt lige til. Jeg er på ingen måde en haj til makeup, så vil som det eneste virkelig anbefale at du får vasket de børster du bruger. Jeg har skrevet lidt om, hvorfor det er så vigtigt at få vasket børster og pensler – vi kører dem jo hele tiden rundt i ansigtet.

img_6431

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om at få børn i en ung alder