• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Beauty - yndlings makeup

Frankrig

Vi er kommet godt ned til Frankrig og det er så skønt hernede. Vi nyder at pigerne har deres bedste venner her og vi nyder at vi har vores. Det er pragtfuldt at der er tid til at sidde og snakke, slappe af, få pakket ud i ro og mag og nyde at have ferie. Pigerne er altid igang med en leg og tuller rundt med hinanden. Vi var kort nede for at bade i den anlagte strand her på campingpladsen – helt vidunderligt og vi skal helt sikkert have badet meget mere i dag.

Vejret er dejligt, solen står højt og engang imellem byder skyerne på skygge og truer med regnvejr. Det er vi heldigvis sluppet for endnu. På dagens løbetur i morges var vejret allerede helt fantastisk og jeg nød at være rundt på pladsen mens de fleste andre endnu lå og sov.

img_7054

Om lidt kommer de andre over til os, vi har ændret dagens planer om at besøge et marked til i stedet at gå over på campingpladsens føromtalte strand. Jeg glæder mig til endnu en skøn dag i Frankrig, hvor vi skal hygge os. Håber du får en dejlig dag, måske har du også sommerferie. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Beauty - yndlings makeup