• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Frankrig

Campingplads med aktiviteter til børnene

På vores campingplads er der massevis af aktiviteter til børn – både store og små. I dag købte jeg et kort, som giver adgang til alle aktiviteterne. Jeg gav 40€ for kortet, som har en værdi af 70€, hvor der så bliver klippet for hver aktivitet der prøves. I dag, da jeg var alene med Leonora besluttede hun at hun hellere ville ud og gå en tur end at lege med modellervoks, så vi gik ud i det overskyede vejr og endte i et af legeområderne på pladsen.

Her brugte vi to klip på kortet til at være på hoppeborgen og Leonora havde en fest. Hun hoppede, løb, kravlede, kastede sig, rutsjede og havde det helt fantastisk sjovt. Adgangstiden på hoppeborgen var ubegrænset og vi var der indtil det blev for varmt og Leonora ville videre ned mod stranden.

Jeg har lige banket dem alle tre i UNO efter vi spiste en sen frokost. Lige nu er pigerne ved at se en film inde i sengen, de slapper af og nyder hinanden og feriestemningen.

Campingpladsen byder blandt andet på minigolf, bordtennis, adskillige sjove og udfordrende legepladser, basketbane, fodboldbaner, bilbane (som i Fårup og diverse andre sommerparker), kano, paddleboards, vandcykler og trampoliner. Derudover er der selvfølgelig også den anlagte strand, fiskesøerne og det kæmpe vandland til fri afbenyttelse.

img_7108

img_7105

img_7110

img_7096

img_7116

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Frankrig