Campingplads med aktiviteter til børnene

Modellervoks på ferien

I forrige uge fik Leonora og Kornelia hver 100,- af deres søde faster til at købe en sommerferiegave. Straks tog faster, farmor, Leonora og jeg derfor en tur i Toys’R’Us, hvor Leonora valgte en super smart kuffert med modellervoks og forskellige værktøjer/redskaber til at bygge med.

Vi har pakket nogle flere redskaber og flere små bøtter modellervoks og taget kufferten med på ferie til både Sverige og Frankrig.

img_7065

Det er virkelig smart at al modellervoks og tilbehør er i kufferten og børnene selv kan pakke det ud og sammen igen.

Der er så mange timers leg i modellervoks og jeg tror at vi skal have lavet en lille restaurant én af dagene her i Frankrig, hvor jeg sammen med pigerne skal modellere mad, som resten af familien skal komme og “smage”. Leonora vil super gerne lave et (sand)slot med mig i modellervoks i dag, da Martin og Kornelia er taget på en hyggetur sammen. Jeg nyder tiden med Leonora og hun får 100% lov til at vælge de næste par timer. Efter hyggelig morgenmad og et langt bad fyldt med sandlegetøj har hun valgt at ville sidde i sofaen med bar numse på et håndklæde og dynen over sig, mens hun sidder og spiller på iPad’en. Jeg må ikke være med lige nu, så sidder lige overfor hende med computeren. Om lidt begynder jeg at finde modellervoksen frem, så vi kan hygge sammen om det.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Campingplads med aktiviteter til børnene