Modellervoks på ferien

Tænker på fries næsten hele dagen..

I starten af sommeren fik jeg ørerne op for intet mindre end noget jeg tror er den bedste podcast jeg nogensinde har hørt. Intet mindre! Jeg har hver eneste dag i min ferie haft to søde kvinder i ørerne. To unge, nordjyske, sjove, selvironiske, modige og helt igennem hudløst ærlige kvinder. Det er en samtalepodcast, hvor der åbnes op for de helt private og hemmelige samtaler mellem to veninder. Podcasten hedder Fries Before Guys og du finder den lige HER. De taler hver gang om et specifikt tema – de har fokus på tabuer og de ting der kan være svære at tale om.

Pigerne er mega sjove og jeg griner enormt meget når jeg hører det. Jeg bliver derudover også ofte rørt og ramt i hjertekuglen, når jeg hører det. Emnerne rammer mit 18-årige usikre jeg og mit 31-årige jeg, hvor jeg er mor, kæreste, veninde og mig selv. Hvor jeg stadig kan blive i tvivl om, hvad der (udover mig familie) skal være mine holdepunkter. Hvor jeg kan være MIG og hvor der er plads til MIG. Ikke for noget jeg kan være, hvor jeg skal være noget for nogen, hvor der et pres eller hvor jeg skal passe ind, men hvor jeg kan være mig. Det er pudsigt, hvordan to unge smukke, stærke og modige kvinder på 24 og 26 år, kan rykke ved så meget. De tager mig helt derop, hvor luften er tynd og helt derned, hvor jeg næsten ikke tør åbne øjenene og hvor min krop konstant rækker armene ud efter en hånd at holde i.

french-fries-modern

De er dygtige og seje de to podcastere. Jeg er fuldstændig blæst bagover deres kæmpe store ordforråd, samtidig med de bander, bruger massevis af fremmedord og taler som de unge – den her podcast er den bedste nogensinde. Jeg elsker elsker ELSKER at tænde for deres to stemmer – den lyse hurtigtalende halvsjællandske og den lidt dybere halvlangsomme nordjyske (aalborgensiske) stemme. Er altid spændt på, hvad de får ud af ugens emne og jeg sidder tilbage med en masse tanker at tænke, holdninger at overveje og følelser at få styr på. Med mig selv. Fordi de rammer mig hver eneste gang.

Tak for en super god podcast til Josephine og Nanna, hvis I læser det her. Jeg synes I gør det helt fantastisk godt!!

Du kan følge Fries Before Guys på IG lige HER og Facebook lige HER.

   

4 kommentarer

 • Jeg hørte starten af et afsnit i dag og jeg er hooked!! 😃
  Hvor er de bare skønne. Tak for anbefalingen. Glæder mig til at høre mere 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Det var så lidt – de er nemlig helt fantastiske! Ha’ en god aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det må jeg høre. Aalborggensisk dialekt holder altid 😉

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Ja du er simpelthen nødt til at få lyttet til dem – de er fantastiske! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Modellervoks på ferien