Venskaber i 20'erne vs i 30'erne

Mavefornemmelsen

Der har været stille herinde, da jeg slet ikke har udgivet alle de indlæg jeg får skrevet. Jeg er herinde i urværket bagved hver eneste dag og skribler tanker ned. Men det er mest mine egne skuffeskriverier jeg får skrevet. Ting der ikke skal udgives, da det ikke er godkendt til udgivelse. Fordi det er for privat. Jeg har for tiden en underlig mavefornemmelse med bloggen. Måske jeg begyndte at åbne op for de mere personlige skriverier herinde, hvorefter jeg mærkede forskellige reaktioner ude i det virkelige liv. Ikke alle positive reaktioner eller reaktioner jeg havde lyst til eller orkede at skulle forholde mig til.

img_8791

At bloggen blev mere personlig og privat gjorde mig ikke noget, tværtimod synes jeg det er vigtigt at få lukket op for sådanne ting i det offentlige rum, da jeg skrev om ensomhed, venskaber og personlige udfordringer i forhold til temperament, andres syn på mig, forventninger til mig. Jeg besluttede at bruge mit spalteplads til noget der lagde mig på sinde, men havde nok ikke regnet med at så mange læste med. Har fået rigtig mange dejlige reaktioner også, skønne tilbagemeldinger om at jeg ikke er alene og mange har tilkendegivet at de er rigtig glade for at jeg tager disse emner op. Jeg må bare indrømme at jeg ikke lige havde tænkt på at jeg også skulle stå til ansvar for mine skriverier ude i den virkelige verden. Jeg skriver super super meget herinde (og mange andre steder), som aldrig bliver udgivet eller vist til nogen og så er det helt vildt underligt, når jeg pludselig begynder at trykke “udgiv” på noget af det..

Jeg skal vænne mig til dette for jeg har planer om at fortsætte. Næste omgang kommer til at handle om min kommende fremtid; hvad jeg skal lave. Jeg er pt ansat i et barselsvikariat, som udløber til 1. oktober, men jeg aner ikke, hvad jeg skal lave efterfølgende. Jeg har løbende holdt et skarpt øje til de jobs der bliver slået op – både indenfor det pædagogiske, grafiske og kreative, men der er ikke rigtig noget her i Aalborgområdet. Måske jeg skulle satse på at starte noget op selv. Jeg tror jeg skal have stablet nogle møder på benene de første ledige dage og brainstorme på alle mine ideer, sammen med nogle der ved meget mere om det selvstændige kreative liv end jeg.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Venskaber i 20'erne vs i 30'erne