Mavefornemmelsen

Fredagspizza

I fredags skød vi weekenden igang med en omgang hjemmelavet pizza og det var en stor succes. Der blev spist en del af både børn og vokse, så jeg tænker at vi snart skal have lavet en gentagelse. Jeg havde snydt og købt færdiglavede pizzabunde, så næste gang skal vi have afprøvet fyldet på min egen grovere pizzabundsdej. Det er jeg sikker på også bliver populært.

img_9061

Egentligt havde jeg bare lavet fire meget simple udgaver, én med olivenolie/kartoffel/timian, én med tomatsauce/mozzarellaost, én med tomatsauce/mozzarellaost/feta og til sidst én med tomatsauce/mozzarellaost/feta/pepperoni. Alle sammen sprøde, juicy og lækre. Jeg har lavet lidt forskellige slagt topping til pizzaerne, som kunne komme på inde ved bordet.

Fyldet var; friske figner, ruccola salat, semidried cherrytomater, feta fra blok, frisk parmesan og parmaskinke.

img_9060

Hvad er dit yndlingstopping til pizza? Er der noget jeg har glemt?

 

2 kommentarer

 • Hjemmelavet pizza har efterhånden været en fredags tradition hjemme os i mange år, og det er der altså bare noget hyggeligt ved. Vi laver altid én med parmaskinke, gedeost og artiskok – i ovnen med den, og når den er færdig så får den et godt lag ruccola samt en hjemmelavet olie med hvidløg, chili og de krydderurter vi måtte have – MUMS, bliver helt sulten mens jeg skriver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hej Maria,
   Tak for din kommentar – det lyder virkelig også lækkert! Heldigt for os at det er fredag i morgen. Rigtig god weekend til dig og dine i NY. Håber I har det skønt. Har forresten set din mail og får svaret så snart jeg lige har et øjeblik til det. Vi må mødes så snart du er hjemme, så kan vi lige tale sammen over en kop kaffe.
   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mavefornemmelsen