Spar 20% på alt Wheat

Æske i træ til mælketænderne

Jeg har købt de fineste små trææsker til pigerne og jeg er allerede vildt glad for at jeg besluttede mig for at dem skulle vi har. Kornelia har allerede fået puttet de første fem tænder, som hun allerede har tabt, ned i æsken. Hun blev helt vildt glad og jeg forstår hende godt. Æsken er så fin! Jeg har også bestilt en lille æske til Leonora, selvom der sikker går +2 år før hun reelt skal bruge den.

img_9197

img_9198

1 kommentar

 • Tina KH

  Meget sød idé.
  Jeg har gemt min datters i en plastbeholder med låg og de ligger i sprit for at holde så længe som muligt og holde sig hvide.
  Men æsker er sødt fundet på.
  Dejligt dine børn tager så godt imod tanken:-)
  God weekend til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spar 20% på alt Wheat