Hals er et ferieparadis

Bambus i indretningen

Jeg elsker at indrette med bambus og jeg holder skarpt øje med de forskellige loppesider jeg følger på de sociale medier, for at kunne slå til, hvis det rette møbel er der. Jeg har for nyligt købt den fineste lille magasinholder fra en skøn lille shop, som du finder lige her.

Jeg glæder mig enormt meget til at vores kælder, forhåbentlig snart, er færdig, så jeg kan gå i gang med at indrette og jeg er sikker på det bliver en spændende opgave, både i gæsteværelserne, kontoret, vaskerummet, viktualierummet og legeværelserne.

Der er mange mange flere bambusmøbler jeg gerne vil supplere med i vores indretning, blandt andet en lækker behagelig stol, måske et barbord med hjul og et par planteopsatser. Jeg ved ikke hvor meget bambus jeg kan smide ind i legeværelserne i kælderen, men så må jeg give den lidt ekstra i de andre rum.

Hvad synes du om bambus/kurvemøbler? Har du fået bambus ind i din indretning af hjemmet?

img_8930

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hals er et ferieparadis