Bambus i indretningen

Spar 20% på alt Wheat

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Vi sværger til thermotøj fra Wheat og det har vi de sidste mange år haft til pigerne, simpelthen fordi det er det der sidder bedst, holder dem varmest og som jeg synes er pænest. Der findes så mange super smukke varianter, farver og endda mønstre, så der er noget for enhver smag – både til piger og drenge.

Lige nu kan du få 20% rabat på ALT fra Wheat hos Boozt.com. Det gælder både thermotøj og andet overtøj, deres nye efterårs- og vinterkollektion, basis, accessories og deres smukke Disney kollektion. De tidligere kollektioner og en del basis sparer du op til 60% rabat på.

20% på ALT fra Wheat

Hvis ikke du allerede har shoppet overtøjet hjem her til de køligere dage eller bare gerne vil købe lidt fremad, så du er sikker på thermotøjet, jakken eller garderoben passer til foråret, så er der mange penge at spare med sådan et lækkert udsalg på Wheat. Du kan se alt, hvad Boozt.com har tilbage på hylderne – det er en del, men skynd dig for der er helt sikkert mange der slår til med sådan et godt udsalg.

Rigtig god weekend!

Jeg har tidligere lavet en test af både regntøj og thermotøj fra Wheat, den kan du læse om lige HER.

wheat-overtoej1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bambus i indretningen