Æske i træ til mælketænderne

Outfit med jeans til fødselsdag

For et par weekender siden var jeg til fødselsdag hos min dejlige mormor, hvor vi skulle fejre hendes 86 års fødselsdag. Vi var inviteret til en hyggeligt uformel søndag, hvor der skulle serveres noget lækker kage mm. til eftermiddagshygge og super lækker aftensmad inden vi alle vender snuden hjem igen. Jeg var alene afsted med pigerne, da Martin var i Barcelona. Jeg havde egentlig bestemt mig for at jeg ville have taget kjole på og gjort lidt ekstra ud af pigerne og jeg, bare fordi vi kunne og tiden var til det. Pigerne blev gjort klar og så var det min tid, sådan er det jo altid med tidsfordelingen, når man har fået børn. Jeg måtte dog lynhurtigt erkende at jeg ikke havde nogle strømpebukser uden huller eller med løbere. Helt tåbeligt at jeg har vasket, tørret og lagt dem ødelagte ind i skabet igen. Specielt, når jeg pludselig ikke havde tid til at komme ud og købe nye. Der måtte bukser til og jeg synes selv det endte med at blive festligt og fint nok til en hyggelig 86 års fødselsdag. Og til min store overraskelse så var skjorten uden pletter da jeg igen ramte Aalborg, til trods for at vi til middagen fik serveret mørbradsgryde.

outfit

  1. H&M hvid skjorte 129,- HER
  2. Jane Kønig blad halskæde 775,- HER
  3. Envii scrunchie 35,- HER
  4. Monki jeans 250,- HER
  5. Marc by Marc Jacobs taske 3400,- HER
  6. ONLY glimmer strømper 100,- HER
  7. Vagabond herresko sort 799,- HER

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Æske i træ til mælketænderne