To år på Brombærvej

Hjælp til fladt og fint hår

Mit hår er generelt virkelig irriterende og efteråret er gør heller ikke ligefrem den bedste for mit hår. Jeg har et typisk skandinavisk hår der er fint og fladt. Det er næsten umuligt (i hvert fald spild af tid) at lave et fald eller ligefrem krøller, for de er nærmest gledet ud af håret før jeg er ude af døren. Så frustrerende.

fullsizerender

Men (!!) nu har jeg så fundet noget der minder om et mirakelprodukt til mit hår. Jeg er pladask forelsket  i det og håber at det fortsætter med at være så lækkert og effektivt. Produkterne fra Kevin Murphy har jeg tidligere stiftet bekendskab med, både i form af pleje til håret, men også deres stylingprodukter er faktastiske!

Det er den nye (smukke) lyserøde serie der passer perfekt til mit hår. Jeg oplever virkelig en forbedring af det. Håret er blevet styrket – jeg fælder ikke nær så meget, håret klasker ikke sådan sammen på mit hovede, jeg har mulighed for at style det OG så ser det ikke så pjevset ud. Mit hår er faktisk ret tykt, men det synes lidt tyndt, når det hænger sådan lidt og slasker.. det synes jeg i hvert fald! Og mit pandehår, som jeg er nødt til at have, fordi jeg har en kilometer lang pande, er mere eller mindre umuligt at have for tiden, fordi mit pandehår aldrig arter sig og efterhånden er blevet ret tyndt fordi jeg fælder så meget.

Her er de produkter jeg har oplevet super god effekt med:

ANGEL.WASH – den her shampoo tror jeg er verdens bedste! Jeg bruger den ved hver hårvask – jeg vasker hår hver 2-3 dag. Den er med til at genopbygge mit ødelagte og meget tørt. Jeg synes derudover også at det mindsker at mit hår bliver elektrisk som det plejer. Produktet er udviklet til at rense håret uden at skade det ved hårvask og jeg synes helt ærligt sagtens at det kan mærkes. Det er virkelig lækkert at vaske håret uden det bliver helt udtørret. (208,- HER)

ANGEL.RINSE – den lækreste conditioner jeg bruger i nyvasket hår, hvor jeg lader den sidde i et par minutter for endnu bedre effekt. Den reparerer og og fugter mit hår og jeg kan tydeligt mærke at den ikke indeholder de “farlige” olier der går mit hår tungt og slasket. (208,- HER)

BODY.MASS – en spray jeg bruger i hovedebunden og resten af håret, i håndklædetørt hår. Det er jo egentligt et produkt til styling, men det har også den effekt at det styrker hårrødderne, så det mindsker hårtab og det ælder håret. (228,- HER)

FULL.AGAIN – en lotion jeg smører i længder og spidser af håndklædetørt hår. Den her lotion er helt fantastisk og mit hår føles meget mere kraftigt efter jeg er begyndt at bruge det. (208,- HER)

BEDROOM.HAIR – det her er den helt perfekte spray til at skabe struktur, fylde og til at lave det der fede soveværelse-hår. Det bedste af det hele er jo så faktisk også at den holder super godt på volumen. (158,- HER)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

To år på Brombærvej