Efterårsferie i Aalborg 2017

Kender du Descendants fra Disney?

Descendants er den mest populære film på Disney Channel blandt piger mellem 6-9 år og musikken derfra er blevet spillet mere end 8 millioner gange. Filmens målgruppe er børn i alderen 6-12 år og den første film blev set af næsten 90.000 i Danmark.

Disneys velkendte skurke har fået børn og Descendants handler om at børnene skal finde ud af om de skal gå forældrenes skurkefodspor eller slutte sig sammen med de velkendte heltes børn. Der er nu kommet en Descendants 2, hvor skurkebørnene er tilbage i endnu et eventyr. Den her gang er det bare endnu større, mere dristigt og endnu mere grumt end første gang vi mødte Mal, Evie, Carlos og Jay. Seerne bliver budt indenfor til både pirattema og mange rigtig gode musikindslag.

Descendants 2 har premiere den 13. oktober kl 16.00 på Disney Channel og den 23. oktober udkommer den på dvd i Danmark

img_9948

Jeg har fået mulighed for at glæde en heldig læser i forbindelse med præmieren og en heldig læser her på bloggen kan vinde en super fed goodiebag med rigtig mange lækre Descendants ting. Jeg laver en lynhurtig konkurrence denne gang og trækker allerede en heldig vinder i morgen (mandag den 9. oktober 2017) kl 12.00.

Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar herunder med navnet på det barn der skal overraskes med den fine goodiebag. Håber I får en skøn søndag.

img_3248

Held og lykke til alle der deltager

Stort tillykke der vandt den til sin datter. Jeg håber hun bliver super glad for den!

31 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Efterårsferie i Aalborg 2017