Kender du Descendants fra Disney?

Duolac mælkesyrebakterier til børn

I samarbejde med Duolac

Sidste år var vi, for første gang, sådan rigtig ramt af efteråret på sygdomsfronten. Pigerne havde feber en del gang og de skrantede begge to mere eller mindre på skift. Vi vil meget gerne have alle de bakterier udenfor husstanden, men da det er urealistisk at holde dem helt for døren, så må vi jo beskytte pigerne og selvfølgelig også Martin og jeg.

Vi spiser som altid mange grøntsager og prioriterer at købe madvarer lokalt og gerne økologisk for at få så mange vitaminer og mineraler fra vores mad, derudover tager vi mælkesyrebakterier. Pigerne tager Duolac mælkesyrebakterier og de elsker dem! De har sagt at det nærmest er som at få lov til at få et lille stykke slik hver dag og vi er super glade for at den lille bamsetablet med til at beskytte pigernes immunforsvar.

Husker du at give dine børn vitaminpiller og/eller mælkesyrebakterier?

img_9184

Indlægget er udgivet i samarbejde med Duolac – produkterne er sponsoreret af Duolac.
Jeg er ikke blevet betalt for at skrive indlægget og hverken ord eller holdninger er sponsoreret eller købt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kender du Descendants fra Disney?