Duolac mælkesyrebakterier til børn

Feriekasse Leonora 2017

I Leonoras børnehave får de hvert år før sommerferien, en skotøjsæske med hjem. Børnene får til opgave at de i sommerferien skal samle minder fra de ting de oplever. Jeg er virkelig med på den idé, da jeg kan mærke at Leonora (og Kornelia da hun gik i den samme børnehave) er meget engagerede. Leonora tager del i rigtig mange ting, fordyber sig i at samle skaller, spørger efter billetter, leder efter kort over seværdighederne og søger efter det helt rigtige postkort hvert eneste sted vi er.

Der kan komme alt muligt i feriekassen og i år er det eneste vi faktisk mangler et par ispinde, men der var simpelthen ikke plads til mere. Vi har haft et utroligt begivenhedsrigt 2017 og sommeren har nærmest én lang rejse. Fantastisk at give sine børn oplevelser og rejser. De lærer så meget af at være på farten og de vokser virkelig af at være ude i verden og se på andet end deres ting fra deres dagligdag. Vi har både rejst alene, med familie og venner. Det er fedt at se at vores børn lærer at tage hensyn, dele oplevelser og lege – de nyder og vi nyder.

Her kan I se indholdet af årets feriekasse der bød på oplevelser fra Malaga, elgesafari, Astrid Lindgrens Verden, Fårup Sommerland, Nibe Festival, Playmobil Funpark, Disneyland Paris, Hals, Cirkus Summarum, Paris, Kristiansand Dyrepark, Kardemomme By, Dyrene i Hakkebakkeskoven, Abra Havn med sørøvermorgenmad, Legoland, Nationalmuseet Paris, camping i et mobilehome på Camping La Croix du Vieux Pont og slottet Château de Pierrefonds

img_8350

img_8898

img_8899

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Duolac mælkesyrebakterier til børn