Er dit barn aktivt nok?

Nilens Jord event – vil du være min date?

Onsdag den 22. november i København skal jeg til et super lækkert event med Nilens Jord i Købenavn og jeg har fået lov til at invitere en læser med. Det er en fantastisk mulighed for at blive forkælet med lækker mad, forkælelse og skønne produkter. Senere i indlægget fortæller jeg dig meget mere, men først skal I lige se mit nye hår. Bare fordi jeg er så mega stolt over jeg turde tage springet til mor-pagen og fordi jeg ikke har fortrudt det et eneste sekund.

img_9532

Jeg får ofte beskeder og kommentarer om at disse events næsten altid kun er forbeholdt bloggere og derfor er et lidt ukendt lad for læserne. Det har Nilens Jord lavet om på og givet os bloggere mulighed for at invitere en læser med. Det er jeg rigtig glad for, da jeg gerne vil give noget igen til jer.

Eventet hos Nilens Jord kommer til at foregå på Østerbro i København, hvor du og jeg skal ud sammen med de andre bloggere og en heldig læser fra deres blog. Jeg er sikker på vi får en skøn aften sammen alle sammen og jeg håber I vil smide et lod i puljen for at være med til en aften med forkælelse og hygge.

Der er en plan for aftenen og den bliver intet mindre end formidabel. Vi er blevet inviteret på Tonys til en 3-retters menu, hvor Nilens Jord kommer og laver hudanalyser på os alle sammen og der er en meget lækker goodiebag til os alle. Det bliver mega hyggeligt og jeg glæder mig allerede. Det kunne være hyggeligt, hvis du ville med.

Jeg har lavet et opslag på Instagram, hvor du kan kommentere om DU har lyst til at deltage. Du finder billedet lige HER. Jeg finder min date til den 22. november på onsdag, hvor jeg trækker lod mellem én af kommentarerne til mit billede på Instagram.

1 kommentar

 • Tina

  Så flot du er med page:-)
  Jeg overvejer også en page og væk med mit lange hår.
  Jeg har desværre ingen insta ellers ville jeg gerne være din date.
  Rigtig godt og smukt efterår.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er dit barn aktivt nok?