Jeg er stille

Græsenke

Martin tog søndag morgen flyveren til Lissabon, da han skal være afsted indtil fredag med sit arbejde. Jeg er derfor alene hjemme med pigerne indtil Martin vender tilbage til Brombærvej igen. Vi glæder os allerede, men vil selvfølgelig sørge for at få det bedste ud af det. Jeg har rigtig mange gøremål herhjemme og pigerne og jeg har hyggelige aftaler, så jeg er sikker på at ugen flyver afsted. Det er både godt og ondt, fordi jeg jo gerne vil have Martin hjem hurtigt igen, men jeg vil også gerne have tiden alene med pigerne. Det er helt unikt og mega hyggeligt at vi kan lave tøseting.

I søndags fik vi lavet rullinger, hygget, slappet af, spist rester til frokost, set en god Disneyfilm, leget med mus fra Maileg og hentet pizza og lasagne fra San Giovanni til aftensmad. Vi havde tid til at kramme, flade ud, kysse, tale sammen, grine og nyde tiden med hinanden – diskussioner og uenigheder pigerne imellem var der faktisk ikke rigtig og det var simpelthen så dejligt bare at være hjemme. Vi bestilte de næste dages indkøb over nettet i REMA 1000 og fik leveret vores varer lige til døren. Fantastisk nemt, når vi alle kun havde nattøj på hele dagen i søndags – heldigvis kan store vinterjakker og strikhuer skjule en del, da der skulle hentes take away.

I går var jeg hjemme med Leonora, der efter en weekend med host og forkølelse fik en mandagshjemmedag for at komme mere ovenpå og være klar til den 4-års undersøgelse og vaccine der venter hende i dag kl 13. Det går bedre med Leonora og hun glædede sig til at komme i børnehave igen. Jeg har fået styr på noget vasketøj indtil videre og jeg har kun en time inden jeg skal hente Leonora igen, så nu må jeg hellere lige få ordnet de sidste småting. Rigtig god dag!

8ea60abf-f132-4fdf-a6b9-c837c2c5ee42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er stille