Græsenke

Jeg skal på date med..

Jeg havde jo i sidste uge fornøjelsen af at kunne trække en heldig vinder i lodtrækningen om at blive min date til et super fedt blogevent med Nilens Jord den 22. november i København. Jeg glæder mig helt vanvittigt meget. Glæder mig til eventet hvor jeg skal forkæles med både en hudanalyse, lækker mad og tid til afslapning og forkælelse. Derudover har jeg også ladet mig fortælle at vi bliver forkælet med en lækker goodiebag af Nilens Jord og dét er jo helt fantastisk!

img_0180

 

img_0180

Kornelia trak i sidste uge en date til mig og jeg er glad for vi fik det på video, da vinderen blev min svigermor. Som du måske kan høre i videoen herunder blev jeg meget overrasket over hun vandt, så jeg griner af det til sidst. Jeg glæder mig til en aften med min svigermor, hvor vi kan have lidt tid sammen uden alle de andre i familien. Det kan noget.

Nilens Jord har lavet nogle vildt lækre goodiebags til os har jeg hørt, alt sammen udvalgt efter den hudanalyse vi får til eventet. Nøj, hvor jeg glæder mig!

Kender du Nilens Jord produkter? Både make up og hudpleje? Hvilke er dine yndlings?

1 kommentar

  • Birgitte Landis

    Vau super glæder mig vildt skønne k❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Græsenke