Jeg skal på date med..

The New Wuaw

Jeg har fundet et brand, som jeg hovedkuls har forelsket mig i og jeg har endnu ikke set et eneste af deres stykker tøj, som jeg ikke ville elske at klæde pigerne i. Vi har været enormt heldige at få lov til at være ambassadører for brandet The New i dette efterår og både pigerne og jeg er vilde med de smukke nye stykker tøj i garderoben. Julekjolen til pigerne har jeg naturligvis også fundet hos The New og de er blevet købt hjem. Pigerne skal, som ofte set før, være ens og jeg glæder mig sådan til at give dem deres fine nye julesæt på.

Her er Kornelia i ét af hendes nye yndlingssæt, hvor nederdelen er fra The New. Egentlig er den i Leonoras størrelse, men så er det jo en fordel at være så slank at man sagtens kan dele nederdele med lillesøster. Det er en Fifi Nederdel, den er i det smukkeste print og koster kun 249,- Priserne på The New er super gode og kvaliteten er helt i top! Du får virkelig noget for pengene, både design og kvaliteten af materialerne – The New er klart hoppet ind i toppen af mine yndlingsbrands og jeg glæder mig til at se deres fremtidige kollektioner. Du kan se mange af de fine styles fra The New lige HER.

img_9515

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg skal på date med..