Rockulven på Aalborg Teater

Adventsgaver til piger

maileg_mus

Jeg glæder mig så meget til at overraske pigerne med deres adventsgaver i år. Jeg ved at de bliver ellevilde. Det er sjovt for mig at se dem begge være meget fordybede i legen med de små Micro mus fra Maileg. Måske det bliver gaver både lørdag og søndag, det har jeg ikke helt besluttet mig for endnu. Uanset, så har jeg besluttet at der skal være Maileg i pakkerne. Det er selvfølgelig både fordi jeg ved at pigerne vil elske det, men bestemt også fordi det har været nemt bare at skulle købe gaver derfra.

Her er noget inspiration til, hvad vi køber til pigerne, hvis du skulle have lyst til at gøre kunsten efter. Det er i hvert fald nemt og dét må det jo gerne være her i julen med alle de gøremål.

maileg_gave_jul

 1. Maileg Mouse Baby Sleepy/Wakey Mus i box, 109,- HER
 2. Maileg Sovepose Blå, 129,- HER
 3. Maileg Mouse mor og far i cigarkasse, 349,- HER
 4. Maileg Mouse Stærk Mus, 120,- HER
 5. Maileg Skråstol Blomster, 49,- HER
 6. Maileg Skråstol Striber, 49,- HER
 7. Maileg Mouse Storebror Mus i box, 169,- HER
 8. Maileg Mouse Superhelt Mus i kuffert, 169,- HER
 9. Maileg Babylift (uden mus/kanin), 89,- HER
 10. Maileg Mouse Storesøster Mus i box, 169,- HER
 11. Maileg Sovepose Rød, 129,- HER
 12. Maileg Mini Musetelt, 279,- HER

Der er så mange mange fine ting i dette univers og jeg kan se rundt omkring på diverse webshops at flere og flere er begyndt at forhandle dem og det er udsolgt rigtig mange steder. Det er populært og tror det står på mange ønskeseddel her til jul og jeg forstår godt børnene. Du kan læse mere om min begejstring for de små mus fra Maileg, hvordan vores samling af mus startede og lynhurtigt er vokset kæmpestor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rockulven på Aalborg Teater