Brombærjul 2017

Wheat flyverdragt

Har I set den lækre flyverdragt fra Wheat i den smukkeste mørke blommefarve? Leonora har fået en ekstra flyverdragt i år, da jeg simpelthen ikke kunne stå for den flotte farve og så ved jeg af erfaring at Wheat laver de bedste flyverdragter! De er super gode i pasformen, nemme for børnene at tage på selv og så er kvalitetet i topklasse. Den holder kulden ude samtidig med at den holder børnene lune på den helt rigtige måde uden at gøre dem overophedede og fugtige.

På hætten er der den smukkeste (fake) pelskrave som skærmer for sne og regn, når vejret er ekstra dårligt. Det er et kæmpe plus at den forede hætte på Wheats flyverdragter (og jakker) hverken er for lille eller for stor til de små hoveder. Den passer helt perfekt og lukker tæt til hovedet og er ikke i vejen eller for klodset at have på for børnene. Hætten kan selvfølgelig tages af, men pelskraven kan også hurtigt kan tages af og på med knapper.

Der er både vindfang og elastik i ærmerne og under foden er der et uundværligt elastik, der holder buksebenet på plads under vinterstøvlerne. Wheat har denne sæson valgt at forstærke elastikken og selvom vi aldrig har haft problemer med at det er sprunget, så er det jo altid godt med ekstra stærke elastikker under støvlerne.

Flyverdragten fra Wheat som Leonora har på er i farven eggplant og koster 999,- og du kan købe den lige HER

0d138bb8-af15-43d4-9bb5-4c7ce193eff2

ac3bbe16-e804-4cb8-91f9-ac6edcce6f84

9301c431-300f-4c45-b61f-b85d684eb8a0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Brombærjul 2017