Nye tanker i stuen..

Mus på hjernen

mus

Det handler meget om mus herinde for tiden, men det handler om mus herhjemme fra morgen til aften, så jeg har efterhånden lidt svært ved at skille tingene helt fra hinanden. Både Kornelia og Leonora er fuldstændig opslugte af det Maileg univers med micro mus og selvom Kornelias ønskeseddel er fyldt med +50 ønsker, så er det klart mest mus hun taler om og siger hun ønsker sig. Selvfølgelig vil hun blive glad for ligemeget hvad hun ellers vil få, men jeg ved at hun vil blive skuffet, hvis ikke der også bliver pakket nogle mus + tilbehør op. Så dét har jeg selvfølgelig sørget for at vi er nogle stykker der giver hende, ligesom Leonora også fik mus på sin fødselsdag og kommer til at åbne flere museting, når vi holder fødselsdag for familien.

Jeg synes det er nemt at handle online og en del af vores mus er købt på nettet, men dét jeg faktisk synes er allermest hyggeligt det er at have pigerne med selv ude at vælge. Jeg kan se på mine piger at deres øjne helt lyser op, når de står foran hylderne med mus og alt tilbehøret i dette fine univers. Blandt andet butikken i Aabybro, Childhood 1979 har fået lavet et rigtig sødt sted til alle deres mus. Childhood 1979 har også en webshop, hvor jeg også har handlet fra efterfølgende, da jeg ved lige præcis, hvilke mus både Kornelia og Leonora faldt for i butikken. Der er desværre ikke så mange forhandlere af Maileg musene i Nordjylland, så det er skønt når butikkerne laver hjørner, massevis af hylder og små museområder med et stort udvalg af både mus og tilbehør. Musene findes i forskellige prisklasser og tilbehøret er både stort og småt. Maileg micro mus findes i bedsteforældre, babyer og alt der imellem.

mus_aff

  1. Maileg storesøster mus i undertøj, 119,-
  2. Maileg Storesøster mus i æske, 119,-
  3. Maileg Fætter mus i æske, 105,-
  4. Maileg Musen på ærten, 329,-
  5. Maileg Scooter med sidevogn, 300,-
  6. Maileg Musehus, 800,-
  7. Maileg Storebror mus i æske, 119,-
  8. Maileg Lillesøster mus i æske, 139,-
  9. Maileg Garder mus, 62,-
  10. Maileg Lillebror mus i æske, 129,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nye tanker i stuen..