November = fødselsdag

Fotojulegaver

Hvert år plejer vi at give forskellige fotogaver til vores nærmeste familier, større billeder fremkaldes og vi har også ofte pakket en kalender ind til det kommende år med billeder fra det foregående år. I år regner jeg ikke med vi laver om på dén tradition, så jeg har været ved at kigge lidt omkring efter forskellige tilbud til jer, som jeg gerne vil dele.

Fotokalender:

Du kan lige HER få fotokalendere til super gode priser og i en rigtig god kvalitet. Du kan vælge mellem størrelserne A5, A4, kvadratisk (30,5×30,5 cm), A3, A2 og XXL (32×62,5 cm). Priserne er fra 99,- og i alle størrelserne kan der vælges mellem mange forskellige designs og papirmateriale. Det er virkelig nemt at opsætte en kalender, uanset hvordan du ønsker den skal se ud.

Fotobøger: 

Der findes ekstremt mange forskellige størrelser, materialer og designs på de fine fotobøger du finder lige HER. Du kan frit vælge den rigtige fotobog for dig og det er super nemt at opsætte billeder i bogen, så giv dig endelig i kast med nok verdens bedste julegave. Der kan jo laves bøger om året der er gået, jeres barn/børn, et kært familiemedlem der er gået bort, årets ferier, brylluppet, den store fødselsdag eller måske som en kærlighedserklæring med jeres mange oplevelser som par. Mulighederne er mange og du kan nemt sidde og prøve dig frem til du når det ønskede resultat. Du finder bøger lige HER, priserne er fra 80,- for en fotobog.

Almindelige fotos:

Få de første 75 billeder gratis hos foto.dk, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det kan du gøre lige HER. Print billeder ud i en super super lækker kvalitet til priser fra kun 0,99,- pr. billede. Du kan bestille dine billeder i mange forskellige størrelser, som et klistermærke (fra 30,-), magnetbilleder (fra 49,-) eller få dit billedet pakket ind bag akrylglas.

Julekort og invitationer:

Vi plejer faktisk at sende julekort ud og jeg håber at jeg får tid til at gøre det igen i år. Jeg synes det er en super fin tradition og elsker selv at modtage en kærlig julehilsen. HER finder du fine skabeloner til årets julekort, invitationer og lignende, hvor du selvfølgelig også kan lave meget personlige julekort ved at uploade egne billeder til brug i designet. Der er priser fra 50,- kr for 10 stk. inklusiv kuverter.

Div. fotogaver:

Du kan selvfølgelig også lave alle mulige ting med et billede du selv uploader. Det er muligt at lave alt fra den traditionelle kaffekop, musemåtte og madkasse til puslespil, kortspil, rystekugle og et fint indkøbsnet.

03cb9178-9ba8-4582-9fe0-fc82e099b485

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

November = fødselsdag