2 dages ferie i København

Børnefødselsdag

I mandags havde vi besøg af pigerne fra Kornalias klasse, da vi holdt sidste fødselsdag i denne omgang. Der skulle 9 piger med hjem fra skole og så havde jeg jo egentlig planlagt at vi skulle have nogle forskelllige aktiviteter, hvor der var nogle enkelte ting jeg skulle forberede for at kunne udføre dem. Læs mere om mine planer om en skattejagt med forskellige opgaver lige HER.

Jeg havde skruet endnu mere ned og denne fødselsdag blev den mest simple jeg nogensinde har afholdt, men ikke desto mindre den bedste. Hold nu op, hvor gik det bare godt. Over ALLE mine forventninger og flere gange blev jeg faktisk helt rørt over, hvor søde pigerne var mod hinanden og jeg blev så glad for at se alle de søde piger Kornelia er heldige med at være kommet i klasse med. Det er skønt og jeg føler mig virkelig heldig. Pigerne var hjælpsomme, inkluderende, lyttende, søde, nysgerrige og kærlige overfor hinanden – alle sammen på kryds og tværs. Jeg er vild med pigerne i 1.a, det er jeg bare!

9041e9ff-2dd2-4f2b-9134-342be5e71f53

97a63a08-8e7b-4c43-8a81-e4ad61238cd9

pigefoedselsdag

Fødselsdagen startede med at Kornelia fik sine gaver af pigerne, derefter blev de sat til bords, hvor der ventede en lille eftermiddagssnack, hvilket jeg 100p gør igen. Det var SÅ nemt. Alt i alt kostede denne fødselsdag os 440,- inklusiv både eftermiddagssnacks og drikkevarer, slikposer, poloraidfilm til billeder og pynt mm til bordet. Jeg har ikke fundet noget på tilbud og alt frugt og grønt var økologisk, så det kan helt sikkert gøres endnu billigere. Det behøver ikke være en fest med tema og/eller fuldstændig planlagt program for at være en god fest. Nok mest tværtimod, når de er så små endnu. Pigerne ville gerne bare have lov til at lege og være sammen. Se Kornelias værelse og lege med hendes legetøj. Vi havde planlagt snørebåndskonkurrence og stopdans – vinderen af det sidste fik lov til at dele slikposer ud til alle pigerne.

Næste gang vi skal holde fødselsdag herhjemme vil jeg helt sikkert gå efter samme model som denne – alle pigerne sagde da de tog herfra at det havde været en helt fantastisk fødselsdag. De ville ikke hjem og sagde flere gange til Martin og jeg at det “virkelig er så hyggeligt at være hjemme hos jer”. Jeg smeltede og har virkelig tabt mit hjerte til denne flok piger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

2 dages ferie i København