Børnefødselsdag

Flying Tiger Copenhagen

I sidste uge var jeg i Aarhus til et rigtig fint event hos Flying Tiger Copenhagen, hvor vi var inviteret ned til julehygge. Der var pyntet op til den helt store julekugle, vi blev forkælet med lækre drikkevarer og sliders, vi skulle finde gaver, pakke dem ind og tage dem med hjem og overraske én vi holder af.

Det var SÅ hyggeligt et event og jeg er rigtig glad for at have fået lov til at være med. Tiden løb dog en smule fra mig dernede og med næsten 1,5 times transporttid hjem måtte jeg pludselig pakke både mig selv, den store pose fyldt med julehemmeligheder, julepynt, glimmer, julekugler, småkager og min julestemning sammen. Jeg drønede hjem til Aalborg efter en virkelig hyggelig aften, hvor årets julestemning for alvor blev fundet frem.

Måske jeg skal have pyntet lidt til jul herhjemme i weekenden, ved ikke lige om jeg orker den rengøring jeg synes der skal gå forud for at pynte op, men så må det vente til næste uge. En dag ad gangen for tiden. Vi hører julemusik derhjemme i ét væk, der er styr på pigernes adventskalender og de er blevet overrasket med en pakkekalender hver af deres farmor og faster. Så hyggeligt at der pludselig er overraskelser til dem som jeg slet ikke kender til.

Senere i dag skal jeg en tur i Flying Tiger og have købt lidt flere af deres meget meget smukke julekugler – vores juletræ bliver (igen i år) ét stort festfyrværkeri af forskellige kugler og pynt. Sådan kan jeg godt lide det. Ikke for traditionelt, hvor børnenes hjemmelavede pynt passer perfekt ind på de grønne grene. Se det nyeste katalog fra Flying Tiger Copenhagen.

Er du kommet i julestemning? Har du set alt det fine pynt de har i Flying Tiger? Har du været derinde for at samle sammen til en pakkekalender i år? Hvis du laver en pakkekalender i år, hvem er så den heldige der bliver overrasket?

3688feed-7240-4dd3-a1b6-4a35daf81278

43550946-55a5-4a48-9bc7-ee8fb9bfcc8c

c2230278-5d6a-442c-a746-0c84c80a3ccf

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Børnefødselsdag