Flying Tiger Copenhagen

Mig og bedste

For mig er det super vigtigt at skabe minder for pigerne med deres bedsteforældre. Vi gør det med pasning, legeaftaler, ferier og alle andre oplevelser derimellem. Min svigerfamilie bor på Sjælland, så når vi er sammen med dem, ofte og flere dage, så er det nemmere at få planlagt nogle forskellige ting vi skal lave med børnene, hvorimod det med mine forældre, der bor ca en times kørsel fra os, desværre ikke så ofte bliver til de helt store ting. Det vil vi prioritere og blive bedre til. Derfor blev jeg super glad, da bObles lancerede projektet “Mig & Bedste”, som i sin enkelthed går ud på at skabe gode oplevelser mellem børnene og deres bedsteforældre.

img_6832

“Mig & Bedste Juleevent” foregår rundt i hele landet, hvor den fine Elefantbus fra bObles kører rundt til butikker og inviterer indenfor til julehistorier, musik og sanglege. Der bliver leget på tumlemøbler, sunget, danset og lavet juleklip og pynt, som elefantbussen kan blive pyntet op med. Man får en fin goodiebag med hjem. Du kan bestille billetter lige her.

“Mig & Bedste Julekoncert med Pixitrolden” er en julekoncert der afholdes fire steder i landet; Lejre, København, Aalborg og Aarhus. Børnene kan komme med deres bedste (eller forældre) og synge, feste og danse med Pixitrolden (musikpædagogen Maiken Ingvordsen) og Guitar-Krelle. De byder op til dans og leg mens de spiller kendte og helt nye børnesange. De viser både dans og fagter, hvor alle børnene kan være med.

Efter julekoncerten får I en lækker goodiebag med hjem.

Du kan finde billetter lige her til julekoncerterne.

Se meget mere om “Mig & Bedste” lige her, hvor du også finder søde små videoer og meget andet sjovt.

Jeg skal afsted med Leonora og min mor, når Pixitrolden, Guitar-Krelle og bObles rammer Aalborg. Måske ses vi? Det håber jeg!

img_9090

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Flying Tiger Copenhagen