Mig og bedste

Kælderen…

Under vores hus er der fuld kælder. En kælder som vi endnu ikke har haft fornøjelsen af at kunne bruge. Overhovedet. Det eneste vores kælder har kunne give os i al den tid vi har haft huset har været hovedpine, tankemylder og mest af alt bekymringer. Men ikke længere. Om en uge går den sidste håndværker (for nu!) ud af kælderen og jeg glæder mig helt enormt meget. Altså der vil selvfølgelig skulle hives en VVS’er ind for at installere diverse på badeværelset dernede, hårde hvidevarer og 2x håndvaske i vaskerum og viktualerum, samt nok også et par hjælpende tømrerhænder til at sætte skydedøre op, opsætte skabe, bordplader, bOblesgynge, hylder, gelænder på trappen og lignende, men i det store hele er håndværkerne snart på vej ud af huset.

4536711f-667c-4a4f-b57d-5c703433274e

Så mangler vi bare nogle ting udenfor, men det venter vi selvfølgelig med til foråret, men det har jeg heller ikke ligeså travlt med som at få lov til at få resten af huset i brug – jeg glæder mig så meget til at indrette og ikke mindst nyde.

Kælderen kommer til at indeholde: vaskerum, kontor, gæsteværelse, viktualerum, krearum, walk-in og et ret stort tumle-/lege-/danse-scene-musikrum. Vi har allerede de fleste af møblerne derned til og det er stort set kun et badekar, skrivebordsplade til pigernes krearum og de der kedelige møbler til vaskerum, viktualerum og reoler til opbevaring vi mangler. Ting der godt kan vente lidt, da jeg gerne vil finde det helt rigtige, men vaskerummet prioriteres højt, da jeg virkelig har manglet sådan et rum i de to år vi har boet her. Et sted med plads til tørrestativer, ordentlig plads til at få tøjet lagt sammen på og min tørretumbler. Den har nu stået i garagen siden vi købte huset og NØJ, hvor jeg glæder mig til at kunne smide håndklæder, strømper og sengetøj derind i stedet for at stå midt i stuen med flere meter tørrestativ og tøjklemmer. Fik jeg sagt at jeg glæder mig til næste uge?

 

3 kommentarer

 • Nana

  Det bliver SÅ fedt for jer 🙂 Og du ved godt at der er dømt dillertur til Ålleren når kælderen er færdig ikke? 🙂 Dejligt at sludre med dig i dag søde <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Der er SÅ meget dømt dillertur – glæder mig allerede til at få jer alle på besøg! Kom så håndværkere!! Det var så skønt at tale med dig søde – glæder mig til søndag :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Er man en helt vildt besynderlig og kedelig mor-type, hvis man nærmest sidder og får hjerter i øjnene over det der vaskerum og viktualierum…?? Altså, det andet lyder også super lækkert – men det der viktualierum, ik’….ååååårrhh…haha! 😉
  Det bliver da mega fedt for jer. Børnene må også glæde sig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mig og bedste