Kælderen...

Vinterstøvler – praktiske og pæne

Reklame for Engelbert Strauss

Det er vigtigt for mig at pigernes vinterstøvler er både varme, vandtætte og pæne. Vi har altid haft to par vinterstøvler til pigerne i hver sæson, så vi har nogle til institutionsbrug og til andre tidspunkter, hvor pigerne skal være ude i det kolde vejr, men hvor det er mere end gåtur end leg i sne, sand og strabadser på legepladsen.

Hvert år snuser jeg rundt på nettet og i butikker for at mærke kvalitet, se design og ikke mindst prøve dem på pigernes fødder og finde den korrekte pasform. I børnehavealderen har de altid de samme, når jeg finder den rigtige model, men da Kornelia så startede i skole var der jo pludselig mange ønsker og små krav fra hende i forhold til design og farve. Jeg går sjældent og kun i yderst tilfælde på kompromis med farven, da jeg helst vil have at deres fodtøj er sort. Det er mest praktisk når det kommer til snavs, men sort passer også altid til det overtøj jeg køber til dem.

Her er mit forslag til gode, praktiske og pæne vinterstøvler:

sko_vintersko_vinterstoevler_stovler_boern_kidsshoes_shoes_boots_til

  1. Bisgaard Tex Boot, 630,- på udsalg lige HER
  2. Engelbert Strauss Allroundsko Apate mid, 699,- HER
  3. Bundgaard Rudi, 399,- på udsalg lige HER
  4. Hummel Blizzard Boot 675,- på udsalg lige HER
  5. Hummel Reflex, 299,- på udsalg lige HER
  6. Reima Nefar, 380,- HER
  7. Bisggard Tex Boot, 560,- på udsalg lige HER
  8. Angulus Vinterstøvle, 665,- på udsalg lige HER
  9. Ecco Ukiuk, 600,- på udsalg lige HER

De to nok aller vigtigste kriterier for mig, når jeg vælger vinterstøvler til pigerne er at de 1) selv kan tage støvlerne af og på, 2) at støvlerne er vandtætte og varme for de små fødder. Materialet på støvlerne er naturligvis vigtigt, men jeg skal også huske at pleje og vaske støvlerne korrekt, så de bibeholder deres gode funktioner.

Hvilke vinterstøvler har dine børn?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kælderen...