Vinterstøvler - praktiske og pæne

Hvorfor?

Der er mange ting jeg spørger mig selv om for tiden og det er nok egentlig mest af alt fordi jeg har så ekstremt god tid til at tænke over tingene. Jeg har den sidste uges tid kedet mig virkelig meget! Der er så utroligt stille herhjemme efter juleferien er ovre, da pigerne jo er afsted og hverdagen for alvor er sat ind igen. Jeg er fan er hverdagen, det er jeg virkelig og jeg glæder mig til at jeg får en hverdag med noget mere indhold.

Der er rigtig mange der har spurgt til mit fravær herinde og det er jeg virkelig virkelig glad for. Tusinde tak til jer alle sammen. Jeg føler jeg skylder en forklaring fordi I har været så søde til at spørge og ret bekymrede i jeres beskeder. Det har der ikke været nogen grund til. Jeg har helt enkelt bare holdt helt fri fra bloggen, da jeg har haft en masse andet at fokusere på den sidste tid. Det har været vigtigt for mig at være til stede herhjemme, da der er vildt mange ting vi har skulle tage beslutninger om og mange praktiske ting der er blevet ordnet. Jeg havde besluttet mig for at jeg kun måtte finde computeren frem og blogge, hvis det føltes vigtigere end dét vi stod i herhjemme. Og bloggen har ikke været vigtigere. Jeg har været til stede herhjemme. Jeg har kysset ekstra på min familie, jeg har skældt mere ud end normalt, jeg har haft mange ting om ørerne, jeg har været træt, jeg har sovet for lidt, jeg har endda sovet længe nogle dage, jeg har drukket meget kaffe, jeg har kun været online i nødstilfælde, jeg har ryddet op/gjort rent/sorteret vores ting som aldrig før og her er stadig en masse der mangler, men det er fint. Jeg har nu haft den pause mit hovede trængte til, tror jeg nok. Jeg glæder mig allerede til at dele alting herinde igen.

d2a719a1-ed04-4f24-a4dd-fdde6f8d74b0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinterstøvler - praktiske og pæne