Hvorfor?

London med pigerne

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Om få uger tager jeg til London med pigerne, hvor vi skal nyde byen i et par dage på egen hånd. Martin er også i London, men ham få vi slet ikke at se, da han skal være på konference derovre både dag og aften. Jeg glæder mig til at vise både Kornelia og Leonora byen og det er overskueligt for mig at få planlagt nogle aktiviteter for os, når det ikke er længere tid. Med dét mener jeg selvfølgelig aktiviteter de begge synes er sjove – det skal jo være en kæmpe stor fornøjelse for os alle sammen.

Havde jeg haft for eksempel Kornelia med alene, så skulle vi både i London Eye og ind og se en fed musical, men Leonora er ikke glad for højder og hun er for lille til en musical synes jeg. Så vi skal bruge nogle timer i Hamleys, der vist nok er Londons største legetøjsbutik. Derudover skal vi selvfølgelig gå en tur over Tower Bridge og rundt i byen. Jeg håber vejret er nogenlunde, så pigerne kan holde til at gå rundt og opleve. Hotellet vi skal bo på er placeret meget centralt lige ved Big Ben og har egen pool, så jeg er sikker på at vi nok skal få det skønt og få aftenerne til at gå med Fish’n Chips, hotelværelsehygge og hinanden.

Har du nogle gode forslag til, hvad jeg kan lave med to piger på 4 og 7 år?

Søger du et lån til ferie med børnene? Besøg Fair-laan.dk* og sammenlign dine lånemuligheder.

img_3857

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvorfor?