London med pigerne

Sygdom, hverdag og trummerum

De sidste måneder har været vanvittige herhjemme. Vi har hængt i bremsen og alt er blevet ordnet i sidste øjeblik, hvis det overhovedet er blevet prioriteret. Det gælder alt. Sociale arrangementer, familieaktiviteter, rengøring, vasketøj osv osv. Vi har været skudt tilbage til start på grund af sygdom, alt for dårlig og for lidt søvn, samtidig med vi bare ikke har timer nok i døgnet.

Vi prøver at være til stede herhjemme, hvor vi lader op, samler kræfter til det mest nødvendige og famler os nogenlunde tilbage på sporet og får skovlen under det her sygdom og underskud. Vi har aldrig været så meget ramt af sygdom som vi har været denne vinter, men nu tror jeg vi er ved at være ovenpå og selvom alt er hvidt og sibirisk koldt udenfor, så siger kalenderen forår og jeg tror på at vi nu går lysere tider i møde.

Mine fremtidsplaner kommer tættere og tættere på, så jeg glæder mig meget til at fortælle jer meget mere. Mit hovede er fyldt med planlægning, drømme, lister og håb for fremtiden, men jeg elsker opstartsprocesser, så jeg forsøger at nyde det og samtidig nyde tiden og muligheden med korte dage til pigerne og hygge med dem alene herhjemme.

Bloggen har altid været det jeg forsømmer først og selvom jeg har nydt en pause væk herfra, da jeg simpelthen ikke har haft overskuddet til at dele noget som helst, så er det også med god samvittighed at det står stille herinde. Bloggen er og vil forblive mit private positive pauserum, hvor jeg ikke dvæler ved de hårde dage, men et platform, hvor jeg har mulighed for at se fremad. Så dét gør jeg nu og jeg vil så gerne have jer med på rejsen.

13ddcf79-1830-4433-a307-f0c5e5676c5a

Vi har også brugt nogle timer herhjemme på at lave et krearum til pigerne i kælderen. Det mangler stadig nogle forskellige ting, men inden længe vil jeg vise jer, hvor langt vi er nået derinde. Pigerne elsker det allerede og jeg med – de har så stor fornøjelse af et krearum, både sammen og med venindebesøg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

London med pigerne