En klassisk børneleg

Cyrano på Aalborg Teater

Jeg var i sidste uge inde for at se premieren på stykket Cyrano på Aalborg Teater og da opsætningen fortsætter indtil 17. marts, så vil jeg virkelig anbefale dig at få købt nogle billetter. Det var et meget spændende stykke, med den mest vanvittige iscenesættelse jeg nogensinde har set. Alt var tilladt og alt var gennemført! Yuri Butusov der er den russiske stjerneinstruktør bag denne opsætning og alle skuespillerne på scenen, har virkelig fortjent det stående applaus de mødte efter forestillingen.

Den velkendte fortælling om Cyrano er et romantisk drama om kærlighedshistoriens mest berømte ghostwriter, har på Aalborg Teater fået et helt nyt liv. Jeg så Cyrano tilbage i 2001/2002, i et amatørstykke, hvor jeg slet slet ikke blev grebet af historien – jeg havde derfor ikke umiddelbart nogle forventninger til stykket. Jeg blev dog blæst bagover!

b27cfce8-1b82-4a9f-88aa-ab48a6f1266a

Du kan her læse den anmeldelse jeg gav på Aalborg Teaters hjemmeside:

skaermbillede-2018-03-04-kl-23-10-22

Du kan booke billet til Cyrano lige HER

I weekenden skulle vi have været inde for at se ekstraforestilling på Karlsson på taget, men Karlsson havde desværre fået influenza, så vi har fået nye billetter til sidst på måneden. Jeg glæder mig allerede til at besøge Aalborg Teater igen. De spiller indtil 27. marts og du kan stadig være heldig at få billet, se mere lige HER.

Hvornår har du sidst været i teatret? Har dine børn haft oplevelsen af at være i teater?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En klassisk børneleg