Sygdom, hverdag og trummerum

En klassisk børneleg

Kan du huske den her leg? Jeg mindes at jeg legede det rigtig meget og synes det var enormt sjovt og meget spændende. Da Kornelia for noget tid siden havde besøg af to piger fra klassen introducerede jeg legen for dem og de synes alle tre det var enormt sjovt. De brugte et par timer på at fordybe sig i tegningerne og fik produceret rigtig mange sjove, skøre og ret gode tegninger. Her er et lille udpluk af dem, er de ikke skønne?

Kan du huske andre sjove aktiveteter fra du var barn? Jeg synes det er skægt at lære nogle af legene fra da jeg var barn og jeg får vildt meget lyst til at være med. Holdt mig også i nærheden, da pigerne tegnede disse tegninger. I håb om at de havde brug for hjælp til inspiration eller lignende og dét havde jeg. Det kriblede helt i fingrene for at få lov til at tegne med.
3718edd3-e23f-4bc7-b0e4-4e1a16dbb1f6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sygdom, hverdag og trummerum