Ekstrovert eller introvert?

Har du navn i børnetøjet?

SPONSORERET AF BYHAPPYME

Jeg har tidligere brugt mange mange minutter hver eneste uge på at lede efter pigernes overtøj i både vuggestue og børnehave, da jeg simpelthen ikke har fået skrevet navn i alt deres tøj. Det er heldigvis længe siden, for da jeg begyndte at bruge navnelapper var det slut. Hvis ikke jeg kan finde det, så ved jeg at pædagogerne nemt kan få pigernes ting og tøj tilbage på den rigtige plads, for nu der er navn i alle deres ting. Pædagogerne synes det er fantastisk og dejligt nemt!

Jeg har i mine tidligere jobs både erfaring fra både vuggestue og børnehave, hvor navnelapper er uundværlige for børn og voksne. Mange børn har, forståeligt nok, ikke styr på alle de ting de har med i vintermånederne, da der er så mange. Vanter, varme trøjer, futsko, flyverdragter, overtræksbukser, huer og meget meget andet. Jeg kan godt forstå de ikke har et overblik over deres garderober, da tingene jo ofte skiftes ud, når noget er vådt eller hjemme for at blive vasket. Derudover er det ekstra svært, når årstiderne skifter og der pludselig er nye ting med i institution. Her hjælper navnelapperne rigtig meget og jeg anbefaler alle forældre at få navnelapper til børnenes tøj. Og også navnesutter, men mere om det senere..

9888126a-8452-4f71-a319-6bbc7d9e1fae

Årstiderne skifter forhåbentlig snart og så skal pigerne have en helt ny garderobe med i institution/skole. Specielt i skolen kan det faktisk være ekstra svært at finde ud af og huske alle tingene, når vi ikke er der til at rydde op, samle sammen og holde styr for Kornelia. Og det dur ikke, hvis hun hvert frikvarter skal bruge alt for lang tid på at finde de rigtige ting. Hver fredag skal hun ligeledes have alle sine ting med hjem, hvorfor det er vigtigt for mig at hun kan finde det hele. Her er navnelapperne det allerbedste redskab og hun kan nemt finde hendes ting.

Jeg har valgt at vores navnelapper skal kunne bruges til begge piger – derfor har jeg valgt helt simple navnelapper, med pigernes efternavn på. BINDSLEV – det er ikke et særlig brugt efternavn og derfor nemt for pigerne at have det “for sig selv”. Og jeg behøver ikke bekymre mig om at navnelapperne skal skiftes ud, når noget af tøjet skal gå i arv fra Kornelia til Leonora.

Indenfor nærmeste fremtid starter jeg, forhåbentlig noget helt nyt op herhjemme. Noget jeg snart fortæller meget mere om og slet ikke kan vente med at dele. I dén forbindelse er jeg ved at gøre mig nogle forberedelser, som blandt andet omfatter navnesutter. Jeg kan kun på det varmeste anbefale forældre at bruge navnesutter. Det er den største sikkerhed man har som forælder, at ens barn ikke får et andet barns sut i munden, hvilket mindsker risikoen for at dele virus og bakterier mellem børnene.

Bruger I navnelapper derhjemme? Er der eller har der været navn på dine børns sutter?

04124bd3-0549-4156-b80b-fdc52e39af3c

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ekstrovert eller introvert?