Har du navn i børnetøjet?

Påskeferie 2018

Endelig! Vi har påskeferie og jeg har glædet mig så meget til at have nogle fridage med pigerne. Vi startede lørdagen med at vågne tidligt… eller nej, det gjorde pigerne. Mod al forventning. Så jeg måtte op og have fundet noget morgenmad og være til stede. Det var ikke lige dét jeg havde tænkt mig med påskeferie, men nu er dagens første kop kaffe drukket og der er blevet ryddet lidt op herhjemme, så vi kan vi slappe af.

Pigerne leger og har gjort det uafbrudt de sidste 2,5 time, hvor de kun enkelte gange har været afbrudt af lidt uenigheder – sådan er det ofte her lørdag formiddag, hvor de lige skal afstemme deres lege og finde ud af at lege på et ligeværdigt niveau. Det kan godt være lidt hårdt/irriterende og uoverskueligt at høre på, men de finder altid ud af det og det er da ret fedt at opdage at man faktisk har gjort et godt stykke arbejde i opdragelsen af dem. Jeg har smurt en muddermaske i hovedet og hopper i bad, når den er størknet. Det her påskeferie er altså ret lækkert!

Har I påskeferie? Hvad skal I lave?
56280fce-eec7-462a-a502-e2f32c9e7ca3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Har du navn i børnetøjet?