En måneds radiostilhed

Jeg tager springet

Efter flere måneders overvejelser og forberedelser kan jeg nu endelig løfte sløret for den hemmelighed jeg nævnte på IG for et par måneder siden. Jeg er efterfølgende blevet godkendt som privat børnepasser og jeg glæder mig sådan til at jeg til august kan slå dørene op til min helt egen lille dagplejer. Jeg har døbt dagplejen Grobund, da jeg synes det er så fint et navn til et sted, hvor børnene skal GRO sig til stærke små børn, på en BUND af tryghed, kærlighed og omsorg. Jeg glæder mig så meget til at komme igang og til at være der for de små børn der starter hos mig.

Der er allerede skrevet kontrakt med to og modtager dagligt flere mails og opkald på forældre der gerne vil have en plads, så jeg arbejder lige nu på at få sammensat den helt rigtige børnegruppe, både alders- og kønsmæssigt. Jeg er sikker på at det bliver fantastisk for alle parter fra august og månederne frem, hvor børnene løbende starter op og jeg skal lære dem og deres familier ordentligt at kende. Det bliver skønt at få en hverdag med mit eget lille hold små guldklumper.

Du kan læse meget mere om Grobund – min lille private dagpleje i Hasseris.

safe_image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En måneds radiostilhed