Jeg tager springet

Læderbalsam fornyer støvlerne

Foråret er for alvor over os og pigernes garderobe er helt klar til både sol, regn og de køligere forårsdage. Det er klart mest Kornelia der har været et behov for at købe nyt til – der er ikke noget hun kan arve fra en storesøster og hun vokser som ukrudt, så det der blev købt (lidt for stort) sidste år, stumper og er derfor alt for småt til hende. Hun er meget slank og der er problemer med at finde jeans der passer til hende, så pt fungerer det bedst med leggings og strømpebukser.

Jeg har fundet et par støvler i kælderen, som Kornelia havde, da hun var yngre, men som hun ikke nåede at bruge ret mange gange før hun voksede ud af dem. Derfor har jeg givet støvlerne en omgang klar læderbalsam, hvilket har givet dem et helt nyt liv. Er det ikke vildt, hvor stor forskel der er?

Husker du at give både dine og børnenes læderfodtøj en omgang læderbalsam engang imellem? Det hjælper både på læderets holdbarhed og dets evne til at afvise vand/snavs.

2636513a-6fde-483d-9797-973c5ba313fd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg tager springet