Læderbalsam fornyer støvlerne

Dermaroller til ansigtet

REKLAME

Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk, da jeg så den vilde hype omkring den der helt særlige roller, men var alligevel ret nysgerrig. For hvordan kunne det da være noget man gjorde ved sig selv på jævnlig basis – altså kører små hundredevis af nåle rundt og rundt i ansigtet/halsen/hele kroppen OG endnu mere uforståeligt: hvad skulle det dog gøre godt for?

Efter at have kigget og læst lettere mistroisk om den lille fine dermaroller, så vandt nysgerrigheden og den måtte prøves. Jeg glædede mig derfor ekstra meget over et samarbejde med DM Skincare, hvis produkter jeg ELSKER og virkelig mærker en stor effekt ved at bruge. Der blev købt en roller med til den serum jeg havde aftalt at skulle teste for dem og jeg var faktisk lidt nervøs, da jeg modtog pakken og skulle igang.

28171535-67b1-47c6-8949-16ed459a490d

Jeg har nu et par gange om ugen, i flere uger rullet og rullet med den fine lille dermaroller og efterfølgende brugt Silky Skin Lifting Serum Spray fra DM Skincare. Det har virkelig haft en stor effekt og jeg glæder mig til at vise jer resultater. Der går dog nok lige et stykke tid – jeg har fået opereret mine mandler ud og må indrømme at jeg er ret hævet og har ikke lige overskud til at smide billeder herind af mig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Læderbalsam fornyer støvlerne